Search found 25 matches

by mzw
Tue Sep 05, 2017 9:17 am
Forum: Pomoc
Topic: Problem z supla-dev Bad credentials
Replies: 6
Views: 1214

Re: Problem z supla-dev Bad credentials

pzygmunt wrote:
Tue Sep 05, 2017 9:11 am
Sprawdź to:
viewtopic.php?f=7&t=2070&p=9554&hilit=systemd%2A#p9554
Dzięki wielkie - pomogło. Działa
by mzw
Tue Sep 05, 2017 8:33 am
Forum: Pomoc
Topic: Problem z supla-dev Bad credentials
Replies: 6
Views: 1214

Re: Problem z supla-dev Bad credentials

Co wpisałes w location.txt ? Nie mam takiego pliku. Co powinno w nim być? Chyba nie zrozumiałem po co to jest. Już wiem. Sorry za problem. Mieszałem z supla-dev ponieważ wszystkie urządzenia podłączone mają status ROZŁĄCZONY i myślałem, że tu jest problem (nie wiedziałem do czego to służy). W takim...
by mzw
Tue Sep 05, 2017 8:05 am
Forum: Pomoc
Topic: Problem z supla-dev Bad credentials
Replies: 6
Views: 1214

Re: Problem z supla-dev Bad credentials

mzw wrote:
Tue Sep 05, 2017 7:52 am
pzygmunt wrote:
Tue Sep 05, 2017 7:46 am
Co wpisałes w location.txt ?
Nie mam takiego pliku. Co powinno w nim być?
Chyba nie zrozumiałem po co to jest. Już wiem. Sorry za problem.
by mzw
Tue Sep 05, 2017 7:52 am
Forum: Pomoc
Topic: Problem z supla-dev Bad credentials
Replies: 6
Views: 1214

Re: Problem z supla-dev Bad credentials

pzygmunt wrote:
Tue Sep 05, 2017 7:46 am
Co wpisałes w location.txt ?
Nie mam takiego pliku. Co powinno w nim być?
by mzw
Tue Sep 05, 2017 7:42 am
Forum: Pomoc
Topic: Problem z supla-dev Bad credentials
Replies: 6
Views: 1214

Problem z supla-dev Bad credentials

Witam, mam problem z supla-dev. Po uruchomieniu w trybie debug /home/supla/bin/supla-dev -D pokazuje: DEBUG[1504597101.48731] Protocol v4 DEBUG[1504597101.48862] Starting... DEBUG[1504597101.52880] Connecting... DEBUG[1504597101.75672] Connected with AES256-SHA encryption DEBUG[1504597101.75714] Ser...