Search found 16 matches

by jangolen
Sun Apr 24, 2016 9:38 am
Forum: Help
Topic: Setting Up a Supla Cloud Server
Replies: 5
Views: 2387

Re: Setting Up a Supla Cloud Server

Hi! I having a problem to run virtual machine. First of all its urgent about wi-fi: Not found Net adapter en1: Wi-Fi (AirPort) (adapter 1) After I change it to ethernet bridge, boot done to point of boot menu, after 5 second it's only black screen and nothing more. Any suggestions? my machine AMDx64...
by jangolen
Sun Apr 24, 2016 7:21 am
Forum: News
Topic: ESP8266 & DS18B20
Replies: 19
Views: 18052

Re: ESP8266 & DS18B20

Sometimes I have a similar issue on same Esp after reprogramming. In router I see a IP lease for Esp and than rebooting of Esp. Mange this by 2-3 times programming flash with different software. In case of rebooting GPIO5 was in LOW ( output?) mode because pullup resistor not help. Sometimes program...
by jangolen
Sun Apr 24, 2016 6:29 am
Forum: Help
Topic: Don't see a sensor response (solved)
Replies: 8
Views: 2475

Re: Don't see a sensor response (solved)

Hi!
I really love this projects, and agree to help him wide spread. Send me in private english language pack and I translate it back to you.
by jangolen
Fri Apr 15, 2016 5:02 pm
Forum: Help
Topic: Don't see a sensor response (solved)
Replies: 8
Views: 2475

Re: Don't see a sensor response

I found my mistake in polish topics there Now it's work perfect. Sensor is connecting input to power +3.3V not the ground (as always I do in my projects). In my opinion is much safer not to expose power source to sensor beware to shortcut. input0.jpg But I am agree with you in that case, output and ...
by jangolen
Fri Apr 15, 2016 3:54 pm
Forum: Help
Topic: Don't see a sensor response (solved)
Replies: 8
Views: 2475

Re: Don't see a sensor response

SUPLA-RS-MODULE rollershutter-module-firmware v1.2
files eagle.flash.bin from github dowloaded 11.04
I also tried gate firmware with same effect.
by jangolen
Thu Apr 14, 2016 6:30 pm
Forum: Help
Topic: Don't see a sensor response (solved)
Replies: 8
Views: 2475

Don't see a sensor response (solved)

Hi, All! First of all, very nice project, nice concept and cool grafic. I like It! That my problem: I don't see any response on GPIO12 change state from pullup at Vcc to Gnd. Is it implemented yet or not? Is it picture of gate/rollers/liquid must change like a lamp? hardware: esp8266 esp12 from ai-t...