Cloud 2.3.35

Awatar użytkownika
Duch__
Posty: 1040
Rejestracja: śr sie 24, 2016 7:26 pm
Lokalizacja: Opole

mSRW-01 zaktualizowany. Wielokliki Czad! Klik klik i wszystkie rolety w domu zamknięte! Klik Klik Klik i wszystkie rolety w domu otwarte. Kliiiiiiiiiik i włączone/zgaszone światło. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
1x Gosund SP111
1x mROW-02
1x MEW-01
1x SBW-02
9x SRW-01
2x ROW-02
2x Sonoff S20
1x SUPLA TOUCH DL
15x DS18b20
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 1181
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

Tradycyjne pytanie kiedy można spodziewać się dokerów??
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 12466
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontakt:

Może jeszcze dzisiaj
Patryk
Posty: 1874
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm
Lokalizacja: Rybnik

Zaktualizowałem mROW-02 do v 2.8.36
Usunąłem moduł z Clud-a (svr20) i ponownie zarejestrowałem.
Ale nie widzę funkcji: "Wyzwalacz akcji".
elmaya
Posty: 1308
Rejestracja: śr cze 27, 2018 5:48 pm
Lokalizacja: El Saucejo - Sevilla

Patryk pisze: ndz wrz 26, 2021 2:30 pm Zaktualizowałem mROW-02 do v 2.8.36
Usunąłem moduł z Clud-a (svr20) i ponownie zarejestrowałem.
Ale nie widzę funkcji: "Wyzwalacz akcji".
Załączniki
Captura de pantalla (175).png
Captura de pantalla (175).png (84.15 KiB) Przejrzano 514 razy
Patryk
Posty: 1874
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm
Lokalizacja: Rybnik

Thanks :D
robertklepacki94
Posty: 53
Rejestracja: czw wrz 02, 2021 1:06 pm

Cześć
Czy dla SRW będzie można ustawić no tak że dwa nasiąknięcia otworzą rolete na 20% a trzy kliknięcia na 50% ?
Awatar użytkownika
klew
Posty: 3004
Rejestracja: czw cze 27, 2019 12:16 pm

robertklepacki94 pisze: ndz wrz 26, 2021 7:44 pm Cześć
Czy dla SRW będzie można ustawić no tak że dwa nasiąknięcia otworzą rolete na 20% a trzy kliknięcia na 50% ?
Tak, nawet na ROW będziesz mógł ustawić takie akcje dla rolet ;).
jaku2k
Posty: 453
Rejestracja: ndz maja 24, 2020 8:40 pm
Kontakt:

pzygmunt pisze: sob wrz 25, 2021 5:21 pm Istotniejszą nowością, która została wprowadzona w wersji 2.3.35 to Wyzwalacz Akcji.
Urządzenia wspierające wyzwalacz akcji mogą zadeklarować np. tzw. wielo-kliki, a dzięki temu użytkownik może z poziomu cloud-a
określić co ma się wydarzyć jak np. naciśnie szybko dwa razy przycisk.
W rubryczce "Wyzwalacz akcji" za napisem jest umieszczona cyfra 1 w nawiasie. Nie zmienia się ona nawet, gdy dodam nową funkcję dla kolejnego wielokliku. Domyślam się, że oznacza ona dostępne wyzwalacze akcji. Myślę, że czytelniej byłoby gdyby zmieniała się ona wraz ze zmianą ilości przypisanych wyzwalaczy.

Czy dla wyzwalacza da się ustawić ikonkę taką, jak przesłaną na zrzutach ekranu?
Pozdrawiam
Jakub
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 2139
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontakt:

Ja podejrzewam, że ta (1) przy nazwie zakładki oznacza, że planowana jest druga zakładka z taką samą nazwą z dodatkowymi ustawieniami.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowości”