SUPLA dla ITEAD SONOFF
Obecnie tylko Harmonogramy. Somoff Smart Socket nie posiada obsługi czujników temperatury. Umieszczenie ich w obudowie mocno zakłamywałoby realną temperaturę.
O harmonogramach wiem. Chodzi mi o to, że jak włączę dane urządzenie to wyłączy się ono, np. po 10 minutach od włączenia i tak za każdym razem. Próbowałem to ogarnąć harmonogramem, ale nie udało mi się.
Przy Smart Socket myślałem o wyprowadzeniu czujnika poza obudowę. Dzięki za informację - myślałem, że obsługa czujników to sprawa software'owa a nie hardware'u w urządzeniu.
8x Sonoff Basic, 1x Sonoff Touch, 2x ROW-02, 1x SRW-03, 1x SLW-01, 1x LIW-01, 1x Shelly 1v3, 2x Yunshan, 1x MoesHouse, 1x BW-SHP6, 2x Smart DGM, kilka modułów na D1 mini, LSC Smart, GH + Trådfri + RM mini 3 i notoryczny brak czasu na więcej...
Planujemy wprowadzenie takiej funkcji. Będziesz mógł w cloudz-ie ustawić czas na jaki przekaźnik ma być załączony.
Co do Socket-a. Sprawa software-owa owszem ale sprzętowa również. Oczywiście możesz się tam podlutować ale czujnik powinieneś wyprowadzić na zewnątrz obudowy.
Co do Socket-a. Sprawa software-owa owszem ale sprzętowa również. Oczywiście możesz się tam podlutować ale czujnik powinieneś wyprowadzić na zewnątrz obudowy.
Czy mógłby ktoś napisać firmware pod sonoffa aby przekaźnik załączał się na określony czas (np do wyboru 0,5 s, 1 s, 2 s) - podobnie jak w module bramowym?
Można Prosić o link do tego timera ? rozumiem ze on jest przeznaczony do sonoff basic?
https://github.com/SUPLA/ESP8266/tree/master/sonoff