Sonoff Touch

miko1282
Posty: 451
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:15 pm
Lokalizacja: Brodnica

wt sty 02, 2018 5:50 pm

Zybi pisze:
pn sty 01, 2018 11:23 pm
Podaj mi na priv chip_ID modułu, a dostaniesz full wypas soft do tego toucha.
A czym się różni taki full wypas :D soft od normalnego ?
Zybi
Posty: 1479
Rejestracja: ndz cze 26, 2016 4:24 pm

wt sty 02, 2018 6:02 pm

miko1282 pisze:
wt sty 02, 2018 5:50 pm
Zybi pisze:
pn sty 01, 2018 11:23 pm
Podaj mi na priv chip_ID modułu, a dostaniesz full wypas soft do tego toucha.
A czym się różni taki full wypas :D soft od normalnego ?
Ma:
- pamięć stanu przekaźników
- korekcję temperatury DS18B20
- sterownie diodą LED (ON, OFF, DISABLE)

Forum masz nieprzeczytane :(
miko1282
Posty: 451
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:15 pm
Lokalizacja: Brodnica

wt sty 02, 2018 6:05 pm

Staram się czytać codziennie i wszystko :D w jakim dziale jest to opisane dokładniej?
Gucio2607.
Posty: 493
Rejestracja: wt sie 22, 2017 1:56 pm

czw sty 18, 2018 12:26 pm

juz jakis czas minął wiec pewno macie juz jakies zdanie na temat tych touch'ow . podzielcie sie prosze opiniami
Zainstalowane:
11x sonoff basic, 1x sonoff gate, 1x Yunshan, 2x H801, 7x sonoff touch(1,2,3 gang), 1x sonoff 4ch PRO
miko1282
Posty: 451
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:15 pm
Lokalizacja: Brodnica

czw sty 18, 2018 12:40 pm

Ja posiadam, trzy sztuki, (jeden pojedynczy, oraz 2 podwójne) jedyne co mi sie nie podoba to w ttch podwójnych gdy światło jest włączone, a wifi wyłączone wyłączają sie na sekundę i dalej świecą i tak w kółko, dopóki sie nie połączą do wifi, poza tym wszystko jest super
Gucio2607.
Posty: 493
Rejestracja: wt sie 22, 2017 1:56 pm

czw sty 18, 2018 1:05 pm

ale włącza i wylacza sie swiatlo czy podswietlenie przyciskow?
Zainstalowane:
11x sonoff basic, 1x sonoff gate, 1x Yunshan, 2x H801, 7x sonoff touch(1,2,3 gang), 1x sonoff 4ch PRO
andras
Posty: 313
Rejestracja: pt gru 30, 2016 5:51 pm

czw sty 18, 2018 1:19 pm

Witam

Mam pytanie , czy po wgraniu supli do pojedyńczego sonoffa
będzie dalej działał pilot ?

pozdr
augusto
Posty: 31
Rejestracja: ndz gru 10, 2017 2:44 pm

czw sty 18, 2018 1:29 pm

Nie
miko1282
Posty: 451
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:15 pm
Lokalizacja: Brodnica

czw sty 18, 2018 1:37 pm

Nie jestem pewny lecz powinie działać, mi na podwójnym i wygranej supli działa mi pilot na 433MHz
Awatar użytkownika
Lector
Posty: 579
Rejestracja: pt lis 17, 2017 2:26 pm
Lokalizacja: Poznań
Kontaktowanie:

czw lut 01, 2018 4:21 pm

A pilota dodałeś przed czy po wgraniu Supli?

Mam Touch x1 z Suplą i pilota - nie mogę zaprogramować trzymam chwile dotyk ale tylko dioda WiFi zaczyna mrugać.
Niespełniony automatyk.
XiaomiFans.PL
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowości”