Sonoff Touch

elmaya
Posty: 1113
Rejestracja: śr cze 27, 2018 5:48 pm
Lokalizacja: Sevilla

śr lis 27, 2019 9:48 pm

Demolkaa pisze:
śr lis 27, 2019 9:27 pm
Zaznaczyłem na czerwono R19
not for that model
this one has it on the other side
Załączniki
image
image
68747470733a2f2f692e696d6775722e636f6d2f396479457731532e6a7067.jpg (206.1 KiB) Przejrzano 703 razy
Awatar użytkownika
Demolkaa
Posty: 227
Rejestracja: czw paź 11, 2018 8:42 pm
Lokalizacja: Twardowice

śr lis 27, 2019 9:55 pm

OK
alvaro99
Posty: 64
Rejestracja: śr sty 23, 2019 10:54 pm
Lokalizacja: Brzeszcze

pn sty 04, 2021 2:32 pm

Mam taki sonoff touch ale nie widzę tutaj esp.... jak to zaprogramować?
Załączniki
16097706742558885234939587381780.jpg
16097706742558885234939587381780.jpg (1.88 MiB) Przejrzano 166 razy
16097706346313719928410606287007.jpg
16097706346313719928410606287007.jpg (2.11 MiB) Przejrzano 166 razy
elmaya
Posty: 1113
Rejestracja: śr cze 27, 2018 5:48 pm
Lokalizacja: Sevilla

pn sty 04, 2021 2:57 pm

alvaro99
Posty: 64
Rejestracja: śr sty 23, 2019 10:54 pm
Lokalizacja: Brzeszcze

pn sty 04, 2021 3:26 pm

Żeby wejść w tryb programowania trzeba zewrzeć gpio0 z gnd?

Gpio0 to ten drugi od lewej koło napisu wifi? Bo wg schematu jest to 10 w kolejce licząc od anteny czyli od lewego dolnego rogu?
elmaya
Posty: 1113
Rejestracja: śr cze 27, 2018 5:48 pm
Lokalizacja: Sevilla

pn sty 04, 2021 3:34 pm

yes, connect Gpio0 to Gnd
16097706346313719928410606287007.jpg
16097706346313719928410606287007.jpg (125.65 KiB) Przejrzano 151 razy
alvaro99
Posty: 64
Rejestracja: śr sty 23, 2019 10:54 pm
Lokalizacja: Brzeszcze

pn sty 04, 2021 3:37 pm

elmaya pisze:
pn sty 04, 2021 3:34 pm
yes, connect Gpio0 to Gnd

16097706346313719928410606287007.jpg
Thank U very much! 😀
alvaro99
Posty: 64
Rejestracja: śr sty 23, 2019 10:54 pm
Lokalizacja: Brzeszcze

pn sty 04, 2021 5:21 pm

A w tym gdzie jest gpio0?
Załączniki
IMG20210104182007.jpg
IMG20210104182007.jpg (2.08 MiB) Przejrzano 154 razy
elmaya
Posty: 1113
Rejestracja: śr cze 27, 2018 5:48 pm
Lokalizacja: Sevilla

pn sty 04, 2021 5:32 pm

do you have vision problems? :lol: :lol: :lol:
a few posts back viewtopic.php?p=54651#p54651
wsosniak
Posty: 470
Rejestracja: sob cze 02, 2018 8:02 am

pn sty 04, 2021 8:09 pm

dla tego 3-kanałowego gdzie jest przycisk RESET , chyba można prościej , spróbuj z tego filmiku od 2:05 :

https://www.youtube.com/watch?v=yj3_6oKUh1w
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowości”