Page 9 of 11

Re: Sonoff Basic R2 - firmware "ALL IN ONE" v5.0

Posted: Sun Mar 31, 2019 10:04 pm
by arto
@Zybi - a może czas zgasić światło i spuścić wodę... i nie psuć atmosfery, skoro reguły ci nie odpowiadają...

Re: Sonoff Basic R2 - firmware "ALL IN ONE" v5.0

Posted: Sun Mar 31, 2019 10:13 pm
by Zybi
arto wrote:
Sun Mar 31, 2019 10:04 pm
@Zybi - a może czas zgasić światło i spuścić wodę... i nie psuć atmosfery, skoro reguły ci nie odpowiadają...
A prosiłem, nie pasuje nie czytać, nie zaglądać.

Re: Sonoff Basic R2 - firmware "ALL IN ONE" v5.0

Posted: Sun Mar 31, 2019 11:16 pm
by arto
Ale to nie ja łamię reguły, bo o honorze to chyba nie ma co wspominać, dla ciebie to utopia... na zasadzie plucia świni w oczy... pozdro ;)

Re: Sonoff Basic R2 - firmware "ALL IN ONE" v5.0

Posted: Mon Apr 01, 2019 5:37 am
by Zybi
Ulżyło Ci?

Re: Sonoff Basic R2 - firmware "ALL IN ONE" v5.0

Posted: Wed Apr 03, 2019 9:32 am
by maly_13
a jaka jest szansa na soft

Re: Sonoff Basic R2 - firmware "ALL IN ONE" v5.0

Posted: Wed Apr 03, 2019 10:46 am
by shimano73
maly_13 wrote:
Wed Apr 03, 2019 9:32 am
a jaka jest szansa na soft
Aby od Zibi dostać soft musisz mu wysłać id Esp aby mógł zrobić ci kompilacje pod konkretny układ - jednorazowy

Re: Sonoff Basic R2 - firmware "ALL IN ONE" v5.0

Posted: Wed Apr 03, 2019 10:54 am
by Arek.kandula
A gdzie od znaleźć

Re: Sonoff Basic R2 - firmware "ALL IN ONE" v5.0

Posted: Wed Apr 03, 2019 11:13 am
by shimano73
Zakażdym razem gdy używasz np
Flash Download Tools , przy wgrywaniu , kasowaniu , wyświetla się w okienku

Re: Sonoff Basic R2 - firmware "ALL IN ONE" v5.0

Posted: Wed Apr 03, 2019 11:41 am
by Arek.kandula
Ok rozumiem .więc muszę poprosić zibiego i wysłać mu id sonoff

Re: Sonoff Basic R2 - firmware "ALL IN ONE" v5.0

Posted: Wed Apr 03, 2019 11:58 am
by tomkowski
To i ja mam pytanie w temacie Basic R2 + soft od Zybi.
Dostałem jakiś czas temu soft w wersji 5.0 Wgrałem (czyszcząc wcześniej blankiem), odpaliłem, rozgłasza sieć z poprawnym ID w nazwie.
Do sieci się podłączam i..klops.
Nie jestem w stanie otworzyć strony konfiguracji modułu. Próbowałem z kompa i telefonu, na różnych przeglądarkach.

Jakaś dobra rada? Ewentualnie inny soft "dopasowany" do 8285?
Chyba, że moduł za długo leżał i zanudził się na śmierć.