Integracja z Asystentem głosowym Google Home

Edem
Posty: 7
Rejestracja: sob gru 28, 2019 12:18 pm

ndz gru 29, 2019 4:26 pm

pzygmunt pisze:
ndz gru 29, 2019 3:45 pm
Za jakiś czas. Będziemy informować
Super! Kwestia tygodni czy bardziej miesięcy? :)
Seba
Posty: 19
Rejestracja: śr sty 01, 2020 1:43 pm

pt sty 10, 2020 6:22 pm

Jestem nowym użytkownikiem supli. Zainstalowałem google home i asystenta, w google home dodałem suplę. Dalej nie jestem w stanie nic zrobić po wszelkie poradniki są dla starszej wersji IFTTT. Czy jest gdzieś dostępny nowy poradnik?
Edem
Posty: 7
Rejestracja: sob gru 28, 2019 12:18 pm

sob sty 25, 2020 4:59 pm

pzygmunt pisze:
ndz gru 29, 2019 3:45 pm
Za jakiś czas. Będziemy informować
Jakiś progres w temacie ? ;)
Edem
Posty: 7
Rejestracja: sob gru 28, 2019 12:18 pm

czw lut 27, 2020 6:01 pm

pzygmunt pisze:
ndz gru 29, 2019 3:45 pm
Za jakiś czas. Będziemy informować
Odświeżam temat. Czy jest jakiś progres?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8453
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw lut 27, 2020 6:06 pm

Cierpliwości. Pojawi się po wydaniu v2.4
jakubek774
Posty: 1
Rejestracja: wt mar 24, 2020 2:40 pm

ndz kwie 05, 2020 9:39 am

pzygmunt pisze:
ndz gru 29, 2019 3:45 pm
Za jakiś czas. Będziemy informować
Odświeżam temat ;) Kiedy można się spodziewać v2.4?
fido
Posty: 19
Rejestracja: wt cze 18, 2019 9:49 am

ndz kwie 12, 2020 5:52 pm

Ostatnio bawię się włącznikiem pojedynczym sonoff z supla i integracja z google asistan i ifttt i powiedzmy że udało mi się zrobić ale dużo prościej korzystając z ifttt ale na kompie i ich stronie w aplikacji też mi się udało ogarnąć ale jest to trochę gorzej niż w wersji starszej i dlatego zainstalowałem wersję starsza na androida która jest w poradnikach na yt
Magical Moments
Posty: 9
Rejestracja: ndz kwie 19, 2020 6:47 pm

wt kwie 21, 2020 6:02 pm

W ustawieniach Asystenta Google -> asystent -> sterowanie domem - dodalem mojego sonoffa z softem supla, na komendę włącz światło w kuchni działa poprawnie, Natomiast próbowałem wyłącz lub zgaś asystent uruchamia wyszukiwanie, czy na to jest jakas konkretna komenda?

@Edit: działa na komendy:
Turn on Kuchnia Lights
Turn off Kuchnia Lights
I dla grupy/pomieszczenia również
Zostaje problem polskiej komendy gaszenia
Niemożliwe nie istnieje, zawsze jest rozwiązanie.
Młotek, Gafa, Trytki - będzie jak nowe.
fido
Posty: 19
Rejestracja: wt cze 18, 2019 9:49 am

wt kwie 21, 2020 7:42 pm

W moim przypadku jak zrobiłem tak jak ty to też działało połowicznie nie do końca asystent potrafił rozpoznać j.polski - po angielsku nie ma problemu i dlatego trzeba skorzystać z ifttt ale i tu trzeba też się pobawić z tłumaczeniami, nauczeniem asystenta żeby wiedział a co ci chodzi.
L0L3K
Posty: 78
Rejestracja: czw lut 22, 2018 2:34 pm

wt maja 05, 2020 11:11 am

Kiedy będzie możliwość sterowania bramą???
ODPOWIEDZ