Aplikacja dla Android-a w wersji v2.3.0 została oficjalnie wydana

User avatar
makrz
Posts: 288
Joined: Tue Nov 27, 2018 1:43 pm
Location: Opole

Mon May 20, 2019 9:13 pm

pzygmunt wrote:
Mon May 20, 2019 7:48 pm
Nie widziałem filmu. Wrzuć na googledrive
Jest tam, w moim poście kliknij filmik :D
User avatar
pzygmunt
Posts: 7035
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Mon May 20, 2019 9:27 pm

Możesz wrzucić nagranie z włączoną rejestracją dotknięć?
User avatar
makrz
Posts: 288
Joined: Tue Nov 27, 2018 1:43 pm
Location: Opole

Mon May 20, 2019 11:32 pm

pzygmunt wrote:
Mon May 20, 2019 9:27 pm
Możesz wrzucić nagranie z włączoną rejestracją dotknięć?
Musiałbym inny rejestrator zamontowaać. Ale wszysto opisałem.
"Ja (operator smartfona) rozwinąłem zakładkę "kuchnia" i przesunąłem "oświetlenie w kuchni" w lewo (raz), żeby wyświetlić przycisk "włącz"."
kdf
Posts: 20
Joined: Wed Apr 12, 2017 6:29 pm

Sun May 26, 2019 12:16 pm

W jaki sposób uruchomić wykres temperatury?
pirat
Posts: 29
Joined: Sun May 12, 2019 12:22 pm

Sun May 26, 2019 12:37 pm

Wykres powinien działać po przesunięciu w lewo temperatury tak jak załączamy urządzenia bynajmniej tak to działa w wersji 2.3.3
kdf
Posts: 20
Joined: Wed Apr 12, 2017 6:29 pm

Sun May 26, 2019 2:38 pm

Wow! Dzięki za podpowiedź. Człowiek uczy się całe życie (umiera oczywiście głupi).
User avatar
makrz
Posts: 288
Joined: Tue Nov 27, 2018 1:43 pm
Location: Opole

Wed Jun 19, 2019 7:56 am

makrz wrote:
Mon May 20, 2019 6:33 pm
makrz wrote:
Fri May 17, 2019 1:59 pm
Witam
Przesyłam filmik na którym widać jak przycisk "włącz" pojawia się i znika.


@pzygmunt, czy to jakiś bug w aplikacji czy np. coś z połączeniem wifi u mnie?

Pozdrawiam
@pzygmunt jakieś sugestie?
Ponawiam pytanie.
User avatar
pzygmunt
Posts: 7035
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Wed Jun 19, 2019 7:57 am

Nie potrafię zreprodukować takiego obajawu.
User avatar
shimano73
Posts: 933
Joined: Sun Feb 28, 2016 12:27 pm
Location: Orzesze

Wed Jun 19, 2019 9:20 am

Podobne zachowanie odnotowałem na nie oficjalnych aplikacjach i to tylko na jednym telefonie ( LG d620) na innym (alcatel) było ok.
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
wsosniak
Posts: 337
Joined: Sat Jun 02, 2018 8:02 am

Wed Jun 19, 2019 9:27 am

pzygmunt wrote:
Wed Jun 19, 2019 7:57 am
Nie potrafię zreprodukować takiego obajawu.
ja na jednym tablecie mam to samo .......... ale jak jest ekran ufajdany :)
wyczyszczenie ekranu pomaga i problem znika :)

Może po prostu macie jakiś problem z ekranem dotykowym ? A może folia ochronna zakłóca dotyk ?...... ?
Post Reply