Aplikacja dla Android-a w wersji v2.3.0 została oficjalnie wydana

Awatar użytkownika
makrz
Posty: 303
Rejestracja: wt lis 27, 2018 1:43 pm
Lokalizacja: Opole

pn maja 20, 2019 9:13 pm

pzygmunt pisze:
pn maja 20, 2019 7:48 pm
Nie widziałem filmu. Wrzuć na googledrive
Jest tam, w moim poście kliknij filmik :D
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7973
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pn maja 20, 2019 9:27 pm

Możesz wrzucić nagranie z włączoną rejestracją dotknięć?
Awatar użytkownika
makrz
Posty: 303
Rejestracja: wt lis 27, 2018 1:43 pm
Lokalizacja: Opole

pn maja 20, 2019 11:32 pm

pzygmunt pisze:
pn maja 20, 2019 9:27 pm
Możesz wrzucić nagranie z włączoną rejestracją dotknięć?
Musiałbym inny rejestrator zamontowaać. Ale wszysto opisałem.
"Ja (operator smartfona) rozwinąłem zakładkę "kuchnia" i przesunąłem "oświetlenie w kuchni" w lewo (raz), żeby wyświetlić przycisk "włącz"."
kdf
Posty: 20
Rejestracja: śr kwie 12, 2017 6:29 pm

ndz maja 26, 2019 12:16 pm

W jaki sposób uruchomić wykres temperatury?
pirat
Posty: 40
Rejestracja: ndz maja 12, 2019 12:22 pm

ndz maja 26, 2019 12:37 pm

Wykres powinien działać po przesunięciu w lewo temperatury tak jak załączamy urządzenia bynajmniej tak to działa w wersji 2.3.3
kdf
Posty: 20
Rejestracja: śr kwie 12, 2017 6:29 pm

ndz maja 26, 2019 2:38 pm

Wow! Dzięki za podpowiedź. Człowiek uczy się całe życie (umiera oczywiście głupi).
Awatar użytkownika
makrz
Posty: 303
Rejestracja: wt lis 27, 2018 1:43 pm
Lokalizacja: Opole

śr cze 19, 2019 7:56 am

makrz pisze:
pn maja 20, 2019 6:33 pm
makrz pisze:
pt maja 17, 2019 1:59 pm
Witam
Przesyłam filmik na którym widać jak przycisk "włącz" pojawia się i znika.


@pzygmunt, czy to jakiś bug w aplikacji czy np. coś z połączeniem wifi u mnie?

Pozdrawiam
@pzygmunt jakieś sugestie?
Ponawiam pytanie.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7973
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

śr cze 19, 2019 7:57 am

Nie potrafię zreprodukować takiego obajawu.
Awatar użytkownika
shimano73
Posty: 1034
Rejestracja: ndz lut 28, 2016 12:27 pm
Lokalizacja: Orzesze

śr cze 19, 2019 9:20 am

Podobne zachowanie odnotowałem na nie oficjalnych aplikacjach i to tylko na jednym telefonie ( LG d620) na innym (alcatel) było ok.
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Jak się dziś oddycha https://schimano73.aqi.eco/
https://github.com/shimano73
wsosniak
Posty: 400
Rejestracja: sob cze 02, 2018 8:02 am

śr cze 19, 2019 9:27 am

pzygmunt pisze:
śr cze 19, 2019 7:57 am
Nie potrafię zreprodukować takiego obajawu.
ja na jednym tablecie mam to samo .......... ale jak jest ekran ufajdany :)
wyczyszczenie ekranu pomaga i problem znika :)

Może po prostu macie jakiś problem z ekranem dotykowym ? A może folia ochronna zakłóca dotyk ?...... ?
ODPOWIEDZ