Page 3 of 21

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

Posted: Mon Aug 12, 2019 3:06 pm
by andras
Touch dotarł ale z ledami nie działa , muszę kupić inne żarówki i wtedy sprawdzę :(

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

Posted: Tue Aug 13, 2019 7:43 am
by Lector
Z tego co widać wystraszy dołożyć kondensator - antyrozbłyśnik do LED z Castorama.
https://www.castorama.pl/kondensator-el ... 19894.html
Image
Image

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

Posted: Tue Aug 13, 2019 8:56 pm
by woytas1
Czy ma ktoś konto na Ali?Nigdy nie kupowałem z Chin.Chętnie dołączyłbym do wspólnych zakupów.

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

Posted: Tue Aug 13, 2019 9:23 pm
by Patryk
woytas1 wrote:
Tue Aug 13, 2019 8:56 pm
Czy ma ktoś konto na Ali?Nigdy nie kupowałem z Chin.Chętnie dołączyłbym do wspólnych zakupów.
Wierz mi.
Zakupy są " dziecinnie proste"
Ściągnij sobie apke na telefon.
Zarejestruj się.
Podaj swój adres.
Sposób wysyłki staraj się wybierać jako:
"AliExpress Standard Shipping"
Wtedy przesyłka będzie u Ciebie w przeciągu dwóch, max trzech tygodni, dostarczona przez kuriera POCZTEX 48, oraz możesz cały czas śledzić gdzie obecnie się znajduję.
Nr przesyłki możesz wprowadzić do aplikacji "Envelo" i wtedy jak już będzie w Polsce, będziesz wiedział, kiedy zostanie dostarczona.
Sposób płatności wybieraj  - PaU.
I wtedy możesz wybrać sposób płatności BLIK-iem.
W/g mnie najbardziej bezpieczna forma płatności.

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

Posted: Tue Aug 13, 2019 10:20 pm
by woytas1
Zamówione.Czekamy. :D

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

Posted: Thu Aug 15, 2019 6:29 am
by akir
andras wrote:
Mon Aug 12, 2019 3:06 pm
Touch dotarł ale z ledami nie działa , muszę kupić inne żarówki i wtedy sprawdzę :(
Działa z Ledami wpinasz między N a F kondensator w lampie

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

Posted: Fri Aug 16, 2019 6:14 pm
by woytas1
Panowie odnośnie softu do tego przełącznika,trzeba robić backup oryginału żeby można było potem do niego wrócić?

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

Posted: Fri Aug 16, 2019 6:48 pm
by Robert Błaszczak
Jeśli jest gdzieś w sieci dostępny soft lub uzyskasz takowy od producenta, to nie trzeba.

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

Posted: Sat Aug 17, 2019 9:05 pm
by woytas1
Chodziło mi dokładniej o sytuację jak w sonoffie basicu .Tam nie można wgrać softu z innego urządzenia.Trzeba mieć oryginał.

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

Posted: Mon Aug 19, 2019 4:41 pm
by Simono
Koledzy czy potwierdzacie poprawne działanie z żarówkami LED z wpiętym kondensatorem? Zastanawiam się nad zamówieniem.