Strona 30 z 34

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

: ndz cze 14, 2020 9:01 pm
autor: elmaya

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

: ndz cze 14, 2020 10:01 pm
autor: arekrgw
elmaya pisze:
ndz cze 14, 2020 9:01 pm
możesz tego spróbować

https://en-forum.supla.org/viewtopic.php?p=71117#p71117
Działa idealnie, dzięki!

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

: pn lis 30, 2020 1:51 pm
autor: PuteR
Witam, zamawiał ktoś gdzieś ostatnio te touche bez N i mógłby podzielić się linkiem. Zależy mi oczywiście na supli i żeby w miarę łatwo było ja tam wgrać bez konieczności wlutowywanie się pod samo ESP. Z góry dzięki.

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

: pn lis 30, 2020 2:10 pm
autor: Patryk
PuteR pisze:
pn lis 30, 2020 1:51 pm
Witam, zamawiał ktoś gdzieś ostatnio te touche bez N i mógłby podzielić się linkiem. Zależy mi oczywiście na supli i żeby w miarę łatwo było ja tam wgrać bez konieczności wlutowywanie się pod samo ESP. Z góry dzięki.
Ja osobiście od dłuższego czasu używam tych
MiniTiger - ów.
Jedno i dwu przyciskowych.
bez "N" oraz z "N"
Działają rewelacyjnie.
W zamówieniu wybieram  - Tuya (Smart Life) -  ( bo są jeszcze Ewelink ).
https://a.aliexpress.com/_mK4qiWV

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

: pn lis 30, 2020 2:14 pm
autor: PuteR
Patryk pisze:
pn lis 30, 2020 2:10 pm
PuteR pisze:
pn lis 30, 2020 1:51 pm
Witam, zamawiał ktoś gdzieś ostatnio te touche bez N i mógłby podzielić się linkiem. Zależy mi oczywiście na supli i żeby w miarę łatwo było ja tam wgrać bez konieczności wlutowywanie się pod samo ESP. Z góry dzięki.
Ja osobiście od dłuższego czasu używam tych
MiniTiger - ów.
Jedno i dwu przyciskowych.
bez "N" oraz z "N"
Działają rewelacyjnie.
W zamówieniu wybieram  - Tuya (Smart Life) -  ( bo są jeszcze Ewelink ).
https://a.aliexpress.com/_mK4qiWV
A jak z wgrywaniem supli? Są wyprowadzone i w miarę dostępne pady do pinów?

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

: pn lis 30, 2020 2:17 pm
autor: Patryk
viewtopic.php?p=55736#p55736
Edit:
A tu jest gotowiec dla "1gang":
viewtopic.php?p=78085#p78085

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

: pn lis 30, 2020 2:27 pm
autor: PuteR
Spoko zamówię i się pobawię 😁 a może ktoś ma rozpiskę piwnow w tym modelu i próbował wgrywać GUI generic?

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

: pn lis 30, 2020 2:35 pm
autor: Patryk

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

: pn gru 21, 2020 3:15 pm
autor: PuteR
Do tych touch bez N ten kondensator który jest dodawany to trzeba wpiąć między L i N przy lampie w każdym przypadku czy tylko jeśli mamy żarówki LEDowe?

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

: pn gru 21, 2020 9:04 pm
autor: PuteR
Podłączyłem tego toucha i wpiąłem ten kondensator i teraz mam efekt taki że na kanale drugim jest ok ale na tym pierwszym żarówka się włączy zamruga i wyłączy. Jeśli kanał drugi jest w tym czasie włączony to oba się wyłączą. Co zrobiłem źle?? Czy źle wpiąłem ten kondensator?