Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

woytas1
Posts: 42
Joined: Tue Oct 02, 2018 10:34 pm
Location: Krosno

Sat Aug 31, 2019 6:15 pm

wojtas567 wrote:
Sat Aug 31, 2019 8:50 am
A próbowałeś wgrać soft od touch x 3? i ewentualnie niepotrzebne kanały wyłączyć
Nie mogę namierzyć tego softu. Link nieaktywny.
User avatar
wojtas567
Posts: 1717
Joined: Sun Apr 03, 2016 7:16 pm
Location: Olsztyn

Sat Aug 31, 2019 7:02 pm

Pozdrawiam
Wojtek
woytas1
Posts: 42
Joined: Tue Oct 02, 2018 10:34 pm
Location: Krosno

Sat Aug 31, 2019 8:43 pm

Jakimś cudem wgrałem multiboard, ale nie działa podświetlenie przy zgaszonym świetle.W ustawieniach dioda konfiguracji jest na ON.W ewelinku jak zmieniam na off też nie podświetla na niebiesko i dioda nie świeci.Na diodzie mi nie zależy bo jej i tak nie widać.Ten soft z Twojego linku Wojtas nie ruszył.
User avatar
wojtas567
Posts: 1717
Joined: Sun Apr 03, 2016 7:16 pm
Location: Olsztyn

Sat Aug 31, 2019 9:01 pm

Czyli są zupełnie inaczej ustawienia gpio.
Pozdrawiam
Wojtek
woytas1
Posts: 42
Joined: Tue Oct 02, 2018 10:34 pm
Location: Krosno

Sat Aug 31, 2019 9:10 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: Jakie to proste :lol: :lol: :lol: W tym wyłączniku, aby działało podświetlanie na multiboard dioda konfiguracyjna powinna być ustawiona na OFF.Przecież to logiczne :lol: :lol: :lol: :lol:

Śmiga!!!Teraz trzeba ogarnąć podwójny.
Simono
Posts: 280
Joined: Mon Sep 17, 2018 5:26 pm

Mon Sep 02, 2019 11:03 am

Panowie kolega chce kupić w Polsce z fakturą. Czy ten przełącznik ma pady lutownicze https://www.houseiq.pl/pl/p/Przelacznik ... Welink/793?
timonew
Posts: 6
Joined: Tue Jun 18, 2019 5:12 pm

Mon Sep 02, 2019 6:00 pm

Ktoś już uruchomił poprawnie Toucha z 1 przyciskiem? Wgrałem najnowszego multiboarda i generalnie się uruchamia, z aplikacji czy też przez clouda mogę włączać/wyłączać światło, ale sam przycisk dotykowy na urządzeniu nie reaguje :)
woytas1
Posts: 42
Joined: Tue Oct 02, 2018 10:34 pm
Location: Krosno

Mon Sep 02, 2019 8:03 pm

Tak uruchomiłem,wszystko działa jak należy.
User avatar
Robert Błaszczak
Posts: 337
Joined: Sat Dec 22, 2018 8:55 pm
Location: Zielona Góra
Contact:

Mon Sep 02, 2019 8:11 pm

Jeśli możesz, to opisz krótko, jaki soft i jakie ustawienia softu dla 1-przyciskowego i 2-przyciskowego (jeśli ten udało Ci się uruchomić).
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
https://www.blaszczak.pl
woytas1
Posts: 42
Joined: Tue Oct 02, 2018 10:34 pm
Location: Krosno

Mon Sep 02, 2019 8:41 pm

Podwójnego jeszcze nie robiłem zagrałem tylko backup. Pojedynczy działa na multiboard 2.7.2 wgrywane na ustawieniach jak w opisie na githubie. Jedynie co to musiałem zmienić to diodę konfiguracji przestawić na OFF i teraz działa podświetlanie na zgaszonym świetle.
Post Reply