Strona 7 z 27

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

: ndz wrz 08, 2019 3:56 pm
autor: tomek98
Ogarnął ktoś Toucha na 2 przyciski ?

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

: wt wrz 17, 2019 9:51 am
autor: mareks6
coś ruszyło z tematem 2 i 3 kanałowego przełącznika?

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

: czw wrz 19, 2019 9:11 pm
autor: makrz
Kupiłem takie
z20190918_191806.jpg
z20190918_191806.jpg (359.49 KiB) Przejrzano 821 razy
z20190918_191848.jpg
z20190918_191848.jpg (570.29 KiB) Przejrzano 821 razy
Najbardziej zaskoczyła mnie rewelacyjna reakcja na dotyk. Wystarczy dosłownie musnąć by się przełączył.
Sonoffy mogą się schować.

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

: sob wrz 21, 2019 8:04 am
autor: maly_13
też dostałem jaki soft na 2 kanały ?

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

: sob wrz 21, 2019 8:40 am
autor: wojtas567
Nowe modele nowe problemy :(
Sytuacja trochę się komplikuje, gdyż dotyki są na układzie HD6001 :( na szynie i2c.

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

: śr wrz 25, 2019 2:27 pm
autor: tomek98
wojtas567 pisze:
sob wrz 21, 2019 8:40 am
Nowe modele nowe problemy :(
Sytuacja trochę się komplikuje, gdyż dotyki są na układzie HD6001 :( na szynie i2c.
Da się to ogarnąć czy będą problemy chociazby ze statusem diody led ?

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

: czw wrz 26, 2019 9:15 am
autor: tomek98
Czy ktoś ma takie cudo któe nie syczy lub znalazł na to sposób ?? :D

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

: czw wrz 26, 2019 9:21 am
autor: makrz
tomek98 pisze:
czw wrz 26, 2019 9:15 am
Czy ktoś ma takie cudo któe nie syczy lub znalazł na to sposób ?? :D
Ja mam, a przynajmniej nie słyszę syczenia.

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

: czw wrz 26, 2019 11:41 am
autor: makrz
wojtas567 pisze:
sob wrz 21, 2019 8:40 am
Nowe modele nowe problemy :(
Sytuacja trochę się komplikuje, gdyż dotyki są na układzie HD6001 :( na szynie i2c.
Wgrałem do takiego z jednym przyciskiem na HD6001 multiboarda i działa. RF też.
20190926_133203.jpg
20190926_133203.jpg (1.57 MiB) Przejrzano 574 razy

Re: Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

: czw wrz 26, 2019 3:06 pm
autor: mareks6
Kolego, możesz coś więcej na ten temat napisać? Jaka wersja multiboard, skąd ją pobrałeś (bo jest pełno różnych wersji i w różnych źródłach) i jak programowałeś piloty RF - przed czy idzie również po zmianie oprogramowania?

Może możesz wkleić tu linka do źródła działającego multiboard?