ESP8266 Primary GUI v2

Awatar użytkownika
uchnast.michal
Posty: 245
Rejestracja: wt cze 04, 2019 11:37 am
Lokalizacja: Czeladź
Kontaktowanie:

sob wrz 14, 2019 9:10 pm

Brakło mi 0, dzięki jutro spróbuję.
tijo
Posty: 165
Rejestracja: pt gru 01, 2017 12:44 pm

pn wrz 16, 2019 11:07 am

a jest gdzieś link do binarki ?
krycha88
Posty: 687
Rejestracja: pt lis 16, 2018 7:25 am

pn wrz 16, 2019 11:17 am

tijo pisze:
pn wrz 16, 2019 11:07 am
a jest gdzieś link do binarki ?
nie ma i nie będzie, sami składacie sobie klocki jak ma działać urządzenie :)
tijo
Posty: 165
Rejestracja: pt gru 01, 2017 12:44 pm

pn wrz 16, 2019 11:19 am

krycha88 pisze:
pn wrz 16, 2019 11:17 am
tijo pisze:
pn wrz 16, 2019 11:07 am
a jest gdzieś link do binarki ?
nie ma i nie będzie, sami składacie sobie klocki jak ma działać urządzenie :)
serce pęka....
Sibikk
Posty: 308
Rejestracja: pn lis 07, 2016 12:42 pm
Lokalizacja: Katowice

pn wrz 16, 2019 1:29 pm

Cześć
Niestety ale obsługa rolet nie działa, w żadnej konfiguracji. działa tylko jeden z dwóch przekaźników niezależnie czy wysteruje w dół czy w górę.
Ryrzy
Posty: 147
Rejestracja: wt lis 07, 2017 10:40 am

wt wrz 17, 2019 10:08 am

próbował ktoś z szanownych może kiedyś uruchomic obsługę DHT12? strasznie niedoceniany tani czujnik :)
Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1465
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

wt wrz 17, 2019 1:57 pm

Ryrzy pisze:
wt wrz 17, 2019 10:08 am
próbował ktoś z szanownych może kiedyś uruchomic obsługę DHT12? strasznie niedoceniany tani czujnik :)
no przecież jest już uruchomiony
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
Ryrzy
Posty: 147
Rejestracja: wt lis 07, 2017 10:40 am

wt wrz 17, 2019 2:51 pm

ale, ze gdzie? sprawdzalem z wyborem dht11 oraz dht22 w configu i nie odczytuje wartosci
krycha88
Posty: 687
Rejestracja: pt lis 16, 2018 7:25 am

wt wrz 17, 2019 3:16 pm

Ryrzy pisze:
wt wrz 17, 2019 2:51 pm
ale, ze gdzie? sprawdzalem z wyborem dht11 oraz dht22 w configu i nie odczytuje wartosci
Pewnie źle coś podlaczasz, sprawdź na innym sofcie:-)
Ryrzy
Posty: 147
Rejestracja: wt lis 07, 2017 10:40 am

wt wrz 17, 2019 3:27 pm

eh.. tak, źle podłączam, plamy na słońcu i upał na ulicy ;)
podłączone jest ok, a soft ma być ten :D inaczej bym nie pisał w tym temacie :) jak sie nie da to się nie da, trudno :) zamowi sie dht11 kilka sztuk :)
dzieki
ODPOWIEDZ