Nie wiem czy w dobrym miejscu to piszę ale może mnie admin nie opierniczy xD
Zakupiłem na Allegro płytkę z przekaźnikami 4 kanałową, widnieje pod nazwą "Sonoff 4Ch" jest to tańszy egzemplarz bo ok 70zł to kosztuje, jest to płytka beznapięciowa zasilana AC/DC 7-32V lub 5V po microUSB. Ma cztery przekaźniki, 5 mikroprzełączników i wyprowadzenia do zewnętrznych przycisków. Cztery pierwsze przyciski są do sterowania załączeniem przekaźników i pierwszy przycisk CH1 służy do konfiguracji WiFI, piąty przycisk służy do trybu pracy przekaźników - 3 tryby (tryb chwilowy - czas opóźnia 1s, tryb samoblokujący - włączony i wyłączony, tryb blokady - tylko jeden przekaźnik jest załączony w danym momencie). Chciałem wgrać do niego Suple - Multiboard ale jest problem ponieważ wpinając po USB komputer nie rozpoznaje urządzenia i widnieje błąd "Manger Device", chciałem wgrać przez programator ale na płytce jest tylko Tx Rx kom - GND a nie ma 3.3V, więc podłączyłem to w ten sposób że wciskając przycisk konfiguracji WiFi podłączyłem zasilanie po USB a programator wpiąłem pod Tx Rx i GND ale w żaden sposób nie mogę wgrać Supli

Pewnie nikt nie miał jeszcze z tym doczynienia ale czy ma ktoś jakiś pomysł jak to rozgryźć ?
Na pudełku pisze: Inteligentny przełącznik WiFi 4CH DC4 [SE169] Zasilanie: 5-32V - Przekaźniki 4x10A WiFi 2.4 GHz aplikacja: eWelink
Poniżej zdjęcia: