ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW LIW-01

Awatar użytkownika
MadOnion78
Posty: 412
Rejestracja: ndz lis 24, 2019 3:53 pm
Lokalizacja: Głubczyce

ndz paź 25, 2020 2:24 pm

Mały feedback z działania:
Screenshot_20201025-121543~2.png
Screenshot_20201025-121543~2.png (65.78 KiB) Przejrzano 532 razy
Załączniki
2020-10-25-15-19-08.jpg
2020-10-25-15-19-08.jpg (177.99 KiB) Przejrzano 532 razy
3x SRW-01, 3x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x MEW-01, RNW-01 ;)
Awatar użytkownika
miroph
Posty: 672
Rejestracja: wt sie 22, 2017 8:09 pm
Lokalizacja: Pszczyna - ZAMEL

ndz paź 25, 2020 2:25 pm

No wygląda dobrze :)
Każde urządzenie trzyma się lepiej, gdy użyjesz taśmy dwustronnej. ;)
Awatar użytkownika
MadOnion78
Posty: 412
Rejestracja: ndz lis 24, 2019 3:53 pm
Lokalizacja: Głubczyce

ndz paź 25, 2020 3:53 pm

Ano :mrgreen:
3x SRW-01, 3x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x MEW-01, RNW-01 ;)
Michał Galica
Posty: 2
Rejestracja: pn lis 09, 2020 9:38 pm

pn lis 09, 2020 9:42 pm

Robert Błaszczak pisze:
śr mar 11, 2020 8:04 am
Ja mam zainstalowany ciepłomierz z wyjściem impulsowym, więc chętnie bym przetestował. Akurat jeszcze trwa sezon grzewczy.
Można zapytać o model ciepłomierza?
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 1624
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

wt lis 10, 2020 8:28 pm

Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
marcin.d
Posty: 1
Rejestracja: śr gru 23, 2020 11:54 am

śr gru 23, 2020 12:03 pm

Czy ktoś już testował lub może potwierdzić poprawność działania z nadajnikiem impulsów NI-3 do gazomierza UG G4 ?
Awatar użytkownika
miroph
Posty: 672
Rejestracja: wt sie 22, 2017 8:09 pm
Lokalizacja: Pszczyna - ZAMEL

śr gru 23, 2020 12:41 pm

Hej ja używam tego. Działa bezproblemowo. Ten i którym piszesz również powinien działać.
Załączniki
IMG_20201223_133925.jpg
IMG_20201223_133925.jpg (927.92 KiB) Przejrzano 258 razy
Każde urządzenie trzyma się lepiej, gdy użyjesz taśmy dwustronnej. ;)
dkmlodydk@onet.eu
Posty: 15
Rejestracja: pt sie 14, 2020 1:29 pm

pn sty 11, 2021 11:23 am

Cześć, czy zadziała ten przepływomierz z liw 01?
Ewentualnie jaki inny zastosować? Akurat będę przerabiał instalacje wody i mam okazję wpiąć się w instalacje aby nie ingerować w licznik.
Załączniki
Screenshot_20210111_121618_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20210111_121618_com.android.chrome.jpg (488.27 KiB) Przejrzano 166 razy
Screenshot_20210111_121532_pl.allegro.jpg
Screenshot_20210111_121532_pl.allegro.jpg (541.1 KiB) Przejrzano 166 razy
Screenshot_20210111_121522_pl.allegro.jpg
Screenshot_20210111_121522_pl.allegro.jpg (552.01 KiB) Przejrzano 166 razy
Awatar użytkownika
MadOnion78
Posty: 412
Rejestracja: ndz lis 24, 2019 3:53 pm
Lokalizacja: Głubczyce

pn sty 25, 2021 8:05 am

Licznik działa, ma "nastukane" 29tys. impl i pokrywa się ze wskazaniami w aplikacji.
Natomiast mam ustawione 1impl. = 1litr
Dziś chciałem zmienić przelicznik 1000impl. = 1m3
Zmieniłem i na liczniku ogólnym ładnie zmieniło mi z 29335 na 29,34m3, ale na podsumowaniu z bieżącego miesiąca już nie przelicza.
No i mam teraz zużycie 4600m3 i analogicznie jakieś kilka tys PLN :mrgreen: :lol:

Więc wróciłem do poprzednich ustawień i już się całkiem rozregulowało ; )
mam wodę na minus i wodociągi muszą mi oddać kasę :D

Odczekam chwilę może apka musi to "przemyśleć".
3x SRW-01, 3x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x MEW-01, RNW-01 ;)
Awatar użytkownika
miroph
Posty: 672
Rejestracja: wt sie 22, 2017 8:09 pm
Lokalizacja: Pszczyna - ZAMEL

pn sty 25, 2021 8:57 am

dkmlodydk@onet.eu pisze:
pn sty 11, 2021 11:23 am
Cześć, czy zadziała ten przepływomierz z liw 01?
Ewentualnie jaki inny zastosować? Akurat będę przerabiał instalacje wody i mam okazję wpiąć się w instalacje aby nie ingerować w licznik.
Hej. Ten przepływomierz nie współpracuje z naszym LIW-01. Zastosuj licznik zużycia wody z wyjściem impulsowym.
Każde urządzenie trzyma się lepiej, gdy użyjesz taśmy dwustronnej. ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowości”