CLOUD v2.3.24

MMarcin
Posty: 97
Rejestracja: pt wrz 08, 2017 6:38 am

czw maja 28, 2020 2:27 pm

Patryk pisze:
czw maja 28, 2020 2:17 pm
"Wchodząc" do Cloud-a przez telefon (samsung s5 neo, android 6.0.1), nie potrafię się wylogować.
Menu w górnym lewym rogu tylko zmienia kolor na siwy, ale się nie rozwija.
Potwierdzam. U mnie to samo. Galaxy S9.
Awatar użytkownika
klew
Posty: 1328
Rejestracja: czw cze 27, 2019 12:16 pm

czw maja 28, 2020 2:35 pm

MMarcin pisze:
czw maja 28, 2020 2:27 pm
Patryk pisze:
czw maja 28, 2020 2:17 pm
"Wchodząc" do Cloud-a przez telefon (samsung s5 neo, android 6.0.1), nie potrafię się wylogować.
Menu w górnym lewym rogu tylko zmienia kolor na siwy, ale się nie rozwija.
Potwierdzam. U mnie to samo. Galaxy S9.
W zasadzie to nic nie da się zrobić, bo menu kompletnie nie działa :D
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1857
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Kraków

czw maja 28, 2020 2:38 pm

Nie zauważyliśmy tego problemu przed wydaniem. Przepraszamy, poprawiamy ;)
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1857
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Kraków

czw maja 28, 2020 3:36 pm

Dockery już dostępne 🥳
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9435
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw maja 28, 2020 4:37 pm

MMarcin pisze:
czw maja 28, 2020 2:27 pm
Patryk pisze:
czw maja 28, 2020 2:17 pm
"Wchodząc" do Cloud-a przez telefon (samsung s5 neo, android 6.0.1), nie potrafię się wylogować.
Menu w górnym lewym rogu tylko zmienia kolor na siwy, ale się nie rozwija.
Potwierdzam. U mnie to samo. Galaxy S9.
Poprawka wrzucona na produkcję
Patryk
Posty: 898
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm

czw maja 28, 2020 5:03 pm

Teraz działa. :D
Awatar użytkownika
Lucas
Posty: 637
Rejestracja: pn lip 31, 2017 7:11 am
Lokalizacja: Chrzanów

czw maja 28, 2020 5:13 pm

pzygmunt pisze:
czw maja 28, 2020 1:01 pm
Wcześniej nie można było przepiąć urządzenia na inne konto bez jego wcześniejszego usunięcia. Teraz można.
A jak zrobić, żeby nowe konto, które utworzę trafiło na ten sam serwer gdzie mam obecnie główne konto? Potrzebowałbym odpiąć jedno urządzenie od siebie na osobne konto.
8x Sonoff Basic, 1x Sonoff Touch, 2x ROW-02, 1x SRW-03, 1x SLW-01, 1x LIW-01, 1x Shelly 1v3, 2x Yunshan, 1x MoesHouse, 1x BW-SHP6, 2x Smart DGM, kilka modułów na D1 mini, LSC Smart, GH + Trådfri + RM mini 3 i notoryczny brak czasu na więcej...
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 1414
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

czw maja 28, 2020 5:15 pm

Serwery chyba są przydzielane jakimś kluczem zależnym od obciążenia. Ale Łukasz, jakie to ma znaczenie, że nowe konto będziesz miał na innym serwerze?
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9435
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw maja 28, 2020 5:28 pm

Musiałbyś podać mi IP z jakiego będziesz zakładał konto to wtedy wymuszę aby założyło się na wskazanym serwerze.
Awatar użytkownika
Goral64
Posty: 636
Rejestracja: pt gru 27, 2019 6:22 pm

czw maja 28, 2020 6:07 pm

Robert Błaszczak pisze:
czw maja 28, 2020 5:15 pm
jakie to ma znaczenie, że nowe konto będziesz miał na innym serwerze?
Każdy ma swoją bazę pewnie...
RPi4: Supla Cloud + Supla Scripts + Proxy + Let's Encrypt
1x MEW-01, 1x LIW-01, 2x SBW-02, 2x PNW-01, 1x ROW-01, 1x ROW-02, 2x ROW-04m, 1x ROW-07,
2x Sonoff BRIDGE RF 433
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowości”