Współpraca z firmą Wekta

pzygmunt
Been thanked: 59 times

Firma WEKTA produkująca najwyższej jakości urządzenia poprawiające jakość życia takie jak unifony, wideounifony, wielofunkcyjne kasety wideodomofonowe oraz innowacyjne systemy kontroli dostępu, przyłącza się do projektu. Szeroka oferta firmy zostanie poszerzona o moduł przeznaczony dla unifonu TK10 umożliwiając podłączenie go do naszej infrastruktury. Tym samym użytkownicy TK10 zyskają możliwość otwierania drzwi za pomocą smartfona oraz wezwania pomocy z poziomu aplikacji (przycisk S.O.S) jeżeli tylko zajdzie taka potrzeba.

https://www.wekta.com.pl
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
Robert Błaszczak
Has thanked: 37 times
Been thanked: 27 times

Przemek, link do poprawy :)
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Lucas

:)
michael

Ekstra :)
Ja właśnie jestem na etapie i potrzebie wideofonu, który będzie działał z poziomu smartfona, a jak tylko będzie to na Supli to po prostu lepiej nie może być :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
marcin6638

Sama Wekta nie pisze zbyt jasno. Jak to wygląda ze strony praktycznej? Czy po naciśnięciu przycisku reaguje także smartfon via push? Czy słyszymy domofon i wtedy zamiast wstawać możemy zwolnić elektrozamek z poziomu smartfona?

Mówiąc inaczej: czy mogę zdalnie wpuścić kuriera na podwórko będąc poza domem?
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Nie ma obsługi dzwonków póki co w tym PUSH-y. W obecnej wersji moduł ten umożliwia otwieranie drzwi / bramy.
SUPLA.... Nareszcie w domu.

Return to “Nowości”