GUI Generic

Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1732
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

wt wrz 08, 2020 12:07 pm

Hektorek pisze:
wt wrz 08, 2020 11:21 am
powiadomienie pushover?
Nie da się. Chyba że sobie sam przerobisz soft
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
Arek.kandula
Posty: 316
Rejestracja: pn gru 24, 2018 8:52 am

wt wrz 08, 2020 1:34 pm

Button ustawiony na d3 LED na D4 dioda miga raz na sekundę a nie mogę dodać do konta
Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1732
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

wt wrz 08, 2020 1:42 pm

Arek.kandula pisze:
wt wrz 08, 2020 1:34 pm
Button ustawiony na d3 LED na D4 dioda miga raz na sekundę a nie mogę dodać do konta
Cóż mogę powiedzieć, nie masz aktywnego dodawania modułów w cloud, masz złe dane logowania do wifi albo cloud. Za mało szczegółów podałeś. Pokaż co pokazuje się w terminalu
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
Arek.kandula
Posty: 316
Rejestracja: pn gru 24, 2018 8:52 am

wt wrz 08, 2020 1:52 pm

swoja sieć mam dobrze wpisana pozostałe pola do logowania do konta również. co to ten terminal
Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1732
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

wt wrz 08, 2020 1:55 pm

sprawdź literówki w danych do logowania. Dodawanie nowych modułów masz aktywne?
Zobacz to viewtopic.php?t=2108
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
pirat
Posty: 58
Rejestracja: ndz maja 12, 2019 12:22 pm

wt wrz 08, 2020 7:39 pm

@Espablo Dobra robota tego mi brakowało ;)
Hektorek
Posty: 19
Rejestracja: śr kwie 22, 2020 10:27 am

śr wrz 09, 2020 9:46 am

Espablo pisze:
wt wrz 08, 2020 12:07 pm
Hektorek pisze:
wt wrz 08, 2020 11:21 am
powiadomienie pushover?
Nie da się. Chyba że sobie sam przerobisz soft
@Espablo własnie o to mi chodziło , czy podpowiesz jak zmodyfikować soft aby można było wykonać powiadomienie push?
Pozdrawiam:
Sławek
Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1732
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

śr wrz 09, 2020 11:03 am

Hektorek pisze:
śr wrz 09, 2020 9:46 am
@Espablo własnie o to mi chodziło , czy podpowiesz jak zmodyfikować soft aby można było wykonać powiadomienie push?
Zobacz na forum jak to jest w przykładach dla skrzynki na listy.
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
LukaszH
Posty: 72
Rejestracja: sob gru 14, 2019 11:49 pm

śr wrz 09, 2020 6:13 pm

Chciałem coś samemu pokombinować ale to chyba jeszcze nie ten level :) Może Espablo jest szansa dodać do GUI Generic jeszcze obsługę rolet z świeżego postu od Klew ? viewtopic.php?f=61&t=7146
W sumie to byłby mega "kombajn" jeśli chodzi o oprogramowanie, a bardzo użyteczne dla mniej zaawansowanych którzy "przeklikają" kilka ustawień w GUI 8-)
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 913
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

czw wrz 10, 2020 7:50 pm

Co zrobić by dokonać jakich zmian?? Pierwsza konfiguracja przebiegła pomyślnie. Chciałbym dodać kolejny przekaźnik lub sensor. Wchodzę na stronę konfiguracji (wcześniej usuwając moduł z clouda) dokonuję zmian zapisuję, robię restart i moduł pojawia się ponownie ale z tymi samymi ustawieniami co za pierwszym razem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowości”