Yes yes!
Po wgraniu bin z załącznika znalazłem takie błedy na Basic SV: po każdym zapisie czegokolwiek w USTAWIENIE URZĄDZENIA nastepuje jakby zapis ale moduł się restartuje i nie wraca żadna strona. Dobrze jakby wracało do ostatniej. Potem gdy wszystko wpisałem w ustawieniach wróciłem do menu głownego i wspsałem dane do cloudai zapis. Sytuacja jak wyżej. Odświeżyłem i potem dałem RESTART. Niestety moduł nadal rozgłasza swoją siec, w cloud nic się nie zarejestrowało a strona konfiguracyjna jest niewypełniona podobnie jak USTAWIENIA URZĄDZENIA - tam jest czysto. Wygląda jakby restart czyścił wszystko.
Czy ustawiłeś coś pod GIPO0? Podejrzewam jedną rzecz ale to nie związane z moimi zmianami, zobacz na tym sofcie.dzikusk pisze: ↑wt paź 27, 2020 1:36 pmPo wgraniu bin z załącznika znalazłem takie błedy na Basic SV: po każdym zapisie czegokolwiek w USTAWIENIE URZĄDZENIA nastepuje jakby zapis ale moduł się restartuje i nie wraca żadna strona. Dobrze jakby wracało do ostatniej. Potem gdy wszystko wpisałem w ustawieniach wróciłem do menu głownego i wspsałem dane do cloudai zapis. Sytuacja jak wyżej. Odświeżyłem i potem dałem RESTART. Niestety moduł nadal rozgłasza swoją siec, w cloud nic się nie zarejestrowało a strona konfiguracyjna jest niewypełniona podobnie jak USTAWIENIA URZĄDZENIA - tam jest czysto. Wygląda jakby restart czyścił wszystko.
Ja podejrzewam, że to jest spowodowane podwójnym resetem który to doprowadza do wpisania ustawien początkowych.
Pewnie tak, przy tej kompilacji zakomentowalem przywracanie domyślnych ustawień.