GUI Generic

Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1554
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

czw wrz 10, 2020 8:30 pm

Najpierw robisz zmianę na module. Potem zapisujesz i robisz restart a na końcu usuwasz moduł z cloud i pozwalasz na ponowne zarejestrowanie w cloud.
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
LukiSpajder
Posty: 7
Rejestracja: wt sie 18, 2020 2:22 pm

sob wrz 12, 2020 3:40 am

Soft wgrany wszystko działa po prostu rewelacja :D . Przy ustawianiu wszystkich opcji czuje się prawie jak programista :D.
A milem problemy z DS-ami pisałem na forum Multiboard ale to była moja wina źle ustawiłem pamięć, soft się wygrywał ale nie wszystkie opcje działały. Powtórzę to jeszcze raz kawał dobrej roboty.
Arek.kandula
Posty: 314
Rejestracja: pn gru 24, 2018 8:52 am

pn wrz 14, 2020 8:19 am

Czy w polach administrator oraz hasło muszę coś wpisać
Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1554
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

pn wrz 14, 2020 8:33 am

Arek.kandula pisze:
pn wrz 14, 2020 8:19 am
Czy w polach administrator oraz hasło muszę coś wpisać
Nie musisz bo są wpisane domyślne, ale możesz sobie to zmienić
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
Arek.kandula
Posty: 314
Rejestracja: pn gru 24, 2018 8:52 am

pn wrz 14, 2020 10:58 am

Czy muszę ustawić przekaźniki oraz przekaźniki żeby tylko wemos obsługiwał czujnik bme280.
Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1554
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

pn wrz 14, 2020 11:13 am

Arek.kandula pisze:
pn wrz 14, 2020 10:58 am
Czy muszę ustawić przekaźniki oraz przekaźniki żeby tylko wemos obsługiwał czujnik bme280.
Nie. Musisz ustawić i2c
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
Albert
Posty: 79
Rejestracja: pt sty 04, 2019 8:32 pm
Lokalizacja: Chełm

pn wrz 14, 2020 4:17 pm

Soft testuję powoli na esp01s. Na dniach wemos d1 mini pójdzie. Soft jest mega. Gratuluję i dziękuję Espablo i Krycha :mrgreen:
krycha88
Posty: 776
Rejestracja: pt lis 16, 2018 7:25 am

pn wrz 14, 2020 7:27 pm

Albert pisze:
pn wrz 14, 2020 4:17 pm
Soft testuję powoli na esp01s. Na dniach wemos d1 mini pójdzie. Soft jest mega. Gratuluję i dziękuję Espablo i Krycha :mrgreen:
Pamiętajcie, że bez biblioteki kolegi @klew nie byłoby tak łatwo 🙂
Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1554
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

pn wrz 14, 2020 7:44 pm

krycha88 pisze:
pn wrz 14, 2020 7:27 pm
Pamiętajcie, że bez biblioteki kolegi @klew nie byłoby tak łatwo 🙂
Racja. Dodałem stosowny wpis w pierwszym poście :)
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
Albert
Posty: 79
Rejestracja: pt sty 04, 2019 8:32 pm
Lokalizacja: Chełm

pn wrz 14, 2020 9:59 pm

Zatem jeszcze podziękowania dla trzeciego orzeszka (@klew) z teamu :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowości”