GUI Generic

LukiSpajder
Posty: 7
Rejestracja: wt sie 18, 2020 2:22 pm

śr wrz 16, 2020 5:24 pm

Chciałem zapytać czy GPIO 9 i GPIO 10 działają w Wemos d1 mini ?
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 1322
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

śr wrz 16, 2020 5:37 pm

Wemos D1 mini nie ma tych GPIO wyprowadzonych.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1554
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

śr wrz 16, 2020 5:40 pm

Tu jest dyskusja nt temat
viewtopic.php?f=8&t=4914&start=10
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
LukiSpajder
Posty: 7
Rejestracja: wt sie 18, 2020 2:22 pm

śr wrz 16, 2020 6:30 pm

Tak dla testów chciałem zobaczyć czy działają te GPIO ale 09 coś nie działa .
skutacz
Posty: 15
Rejestracja: ndz lut 11, 2018 6:15 am
Kontaktowanie:

wt wrz 22, 2020 7:40 pm

czy ma ktoś problem z dostaniem się do strony konfiguracyjnej po wpisaniu wszystkich danych?
ja po przepisaniu adresu IP z kołeczka w aplikacji mobilnej do przeglądarki dostaje informacje ze Serwer zbyt długo nie odpowiada.
Usługi druku 3d
www.custom.com.pl
krycha88
Posty: 776
Rejestracja: pt lis 16, 2018 7:25 am

wt wrz 22, 2020 7:44 pm

skutacz pisze:
wt wrz 22, 2020 7:40 pm
czy ma ktoś problem z dostaniem się do strony konfiguracyjnej po wpisaniu wszystkich danych?
ja po przepisaniu adresu IP z kołeczka w aplikacji mobilnej do przeglądarki dostaje informacje ze Serwer zbyt długo nie odpowiada.
Jeżeli robisz to z Androida to wyłącz transmisje danych i tylko łącz się z wifi.
skutacz
Posty: 15
Rejestracja: ndz lut 11, 2018 6:15 am
Kontaktowanie:

wt wrz 22, 2020 7:46 pm

krycha88 pisze:
wt wrz 22, 2020 7:44 pm
skutacz pisze:
wt wrz 22, 2020 7:40 pm
czy ma ktoś problem z dostaniem się do strony konfiguracyjnej po wpisaniu wszystkich danych?
ja po przepisaniu adresu IP z kołeczka w aplikacji mobilnej do przeglądarki dostaje informacje ze Serwer zbyt długo nie odpowiada.
Jeżeli robisz to z Androida to wyłącz transmisje danych i tylko łącz się z wifi.
robię to z laptopa podłączonego do tej samej sieci wifi co moduł
Usługi druku 3d
www.custom.com.pl
Krzychup
Posty: 29
Rejestracja: czw gru 26, 2019 8:23 pm

śr wrz 23, 2020 7:24 pm

Pięknie, pięknie, współpraca głównych orłów owocuje porządnym oprogramowaniem - gratulacje!

Czy tylko mi się nie udaje i mam pecha?
Ustawiłem przełącznik i przekaźnik - w cloudzie jako automat schodowy. Ze strony działa automat i wyłącza po zadanym czasie.
Po wciśnięciu przełącznika przekaźnik się załącza i trzyma do czasu kolejnego wciśnięcia.
Czy ten przełącznik nie powinien działać tak jak w cloudzie?
lukfud
Posty: 430
Rejestracja: czw lis 23, 2017 11:33 pm
Lokalizacja: Warszawa

śr wrz 23, 2020 7:48 pm

Krzychup pisze:
śr wrz 23, 2020 7:24 pm
Pięknie, pięknie, współpraca głównych orłów owocuje porządnym oprogramowaniem - gratulacje!

Czy tylko mi się nie udaje i mam pecha?
Ustawiłem przełącznik i przekaźnik - w cloudzie jako automat schodowy. Ze strony działa automat i wyłącza po zadanym czasie.
Po wciśnięciu przełącznika przekaźnik się załącza i trzyma do czasu kolejnego wciśnięcia.
Czy ten przełącznik nie powinien działać tak jak w cloudzie?
Zajrzyj tu: viewtopic.php?p=75071#p75071
Krzychup
Posty: 29
Rejestracja: czw gru 26, 2019 8:23 pm

śr wrz 23, 2020 7:52 pm

Dzięki, jednak wracam do starego oprogramowania, bo na Primary_GUI to jeszcze działa...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowości”