Witam, u mnie również już zamontowane co prawda dopiero wczoraj, więc na testy nie było jakoś wiele czasu.
To co zauważyłem na teraz to faktycznie jakość wykonania i spasowania elementów w tych ozdobnych frontach stoi na wysokim poziomie. Jednak u mnie aktualnie na ścianie jest ten front plastikowy i generalnie wszystko z nim ok, ale ze względu na większy gabaryt pokrętła jest ono troszkę ruchome przez co trzeba wcisnąć dokładnie w środek by załączyć (naciskając na boki troszkę się macha).
Podłączenie tego jest bajecznie proste (z elektryką mam na bakier a jednak dałem radę). Do je pory światło było podłączone na dwóch obwodach, więc po prostu oba wpiąłem w jeden kanał w tym włączniku.
Pierwsze parowanie z supla cloud również u mnie się nie udało. Wszedłem na stronę konfiguracyjną wpisałem dane, zapisałem i wcisnąłem przycisk na włączniku i żadnej reakcji. Dalej było w trybie konfig. Odłączyłem od prądu i za drugim razem wszystko się udało.
Sterowanie działa ok zarówno z pokrętła jak i z aplikacji (chociaż na razie jeszcze nie za bardzo rozumiem czym różną się te trzy tryby w ustawieniach

). Osobiście wydaje mi się że na pokrętle mógłby być większy skok rozjaśniania bo teraz trzeba się troszkę nakręcić by dojść do maksa (chociaż tutaj może nie potrzebnie się czepiam).
U siebie nie zauważyłem żeby po dłużej przerwie był problem z włączeniem z przycisku, działa za każdym razem. Jedynie po nocy jak włączyłem to zapaliło się na minium, a nie tak jak zostało wyłączone (sprawdzę to jeszcze raz jutro rano i się upewnię). Po za tym przy tym minimalnym świeceniu żarówki wyraźnie mrugały, może minimum było zbyt nisko ustawione dlatego teraz troszkę to podniosłem.
Aktualnie działa na pięciu żarówkach takich jak na zdjęciu i ustawieniach jak poniżej.
Podsumowując na chwilę obecną uważam, że jest lepiej niż dobrze i jeśli cena mnie nie przerazi to raczej nie będzie to jedyny włącznik tej firmy w moim domu.