v2.3 i brak widżetów

Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9352
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob sie 03, 2019 11:21 am

Drga cały czas. Obserwuj na githubie
missim
Posty: 34
Rejestracja: pt lis 30, 2018 11:08 pm

ndz sie 04, 2019 6:51 pm

Taaa, faza developmentu.
No to niech drga.
B3astieboy
Posty: 5
Rejestracja: śr kwie 29, 2020 5:11 pm

pt paź 16, 2020 4:10 pm

Hej
Mam podobny problem z wyświetlaniem alternatywnych ikon w aplikacji (android, ver 2.3.60) na własnej dockerowej instancji (debian 9 , cloud ver 2.3.25) . W Supla-cloud zmiany się dokonują i zapisują. Czy znany jest wam ten problem ?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9352
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt paź 16, 2020 4:25 pm

Ustawiłeś CLOUD_DOMAIN ?
B3astieboy
Posty: 5
Rejestracja: śr kwie 29, 2020 5:11 pm

pn paź 19, 2020 6:23 pm

Tak, własną domeną. Pracuje w trybie standalone.
Urządzenia bez problemu mogę dodawać i nimi sterować.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9352
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pn paź 19, 2020 9:04 pm

Ikony pobierają się po https-ie i tutaj może być jakiś problem. Musiałbym sie podłączyć symulatorem pod Twoje konto aby sprawdzić co się tam dzieje.
B3astieboy
Posty: 5
Rejestracja: śr kwie 29, 2020 5:11 pm

czw paź 22, 2020 4:00 pm

Hej, kolejny raz celna uwaga z twojej strony . Pospieszyłem się i wyłączyłem porty http i https, mea culpa. Dzięki za pomoc.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zagadnienia ogólne”