H801

Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 10067
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

śr sie 16, 2017 11:31 am

Sprawdź wersję z załącznika.
Załączniki
h801_160817.zip
(236.2 KiB) Pobrany 174 razy
kubayashi
Posty: 36
Rejestracja: śr gru 14, 2016 4:45 pm

śr sie 16, 2017 11:40 am

Postaram się dziś wieczorkiem.
Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2252
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

ndz sie 20, 2017 9:29 pm

Potwierdzam - mam tak samo - zachowuje się jakby pasek był zupełnie odłączony.
Jest tylko mignięcie w trakcie łączenia z siecią.
Więcej - próbowałem skompilować z najnowszych źródeł i moja kompilacja nie startuje nawet wifi... i plik jest nieco większy...
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
kubayashi
Posty: 36
Rejestracja: śr gru 14, 2016 4:45 pm

ndz sie 27, 2017 6:26 pm

pzygmunt pisze:
śr sie 16, 2017 11:31 am
Sprawdź wersję z załącznika.
Niestety. Ta sama sytuacja co poprzednio.
Awatar użytkownika
Lector
Posty: 591
Rejestracja: pt lis 17, 2017 2:26 pm
Lokalizacja: Poznań
Kontaktowanie:

sob sty 20, 2018 5:37 pm

A takie pytanie, czy można by zrobić sterowanie każdym kanałem PWM z osobna?
Czyli 5 suwaków do każdego kanału osobno.
Niespełniony automatyk.
XiaomiFans.PL
rrk
Posty: 23
Rejestracja: czw gru 15, 2016 9:38 am

ndz mar 04, 2018 12:38 pm

5 suwaków świetny pomysł można by używać wtedy jednego sterownika H801 jako pięcio kanałowy ściemniacz
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 10067
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pn mar 05, 2018 12:30 pm

Lector pisze:
sob sty 20, 2018 5:37 pm
A takie pytanie, czy można by zrobić sterowanie każdym kanałem PWM z osobna?
Czyli 5 suwaków do każdego kanału osobno.
Można
muniek99
Posty: 5
Rejestracja: śr mar 06, 2019 9:53 am

pt lis 27, 2020 7:12 pm

Panowie, wiem, że temat troszkę stary ale mam H801 i podczas próbowania wgania softu mam coś takiego co poniżej.

Coś mogę z tym zrobić?
Załączniki
2020-11-27_06h26_08.png
2020-11-27_06h26_08.png (16.13 KiB) Przejrzano 243 razy
SzymaneK
Posty: 24
Rejestracja: wt wrz 03, 2019 6:05 am

sob lis 28, 2020 1:57 pm

Witam a jak w tym sofcie dostać się do trybu konfiguracji?

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zagadnienia ogólne”