Mapa Drogowa

Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8462
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

śr wrz 05, 2018 8:50 am

Wodomierz póki co nie jest uwzględniony. Co do elektryki to będą różne wersje tez liczące impulsy z istniejących liczników.
cino111
Posty: 710
Rejestracja: pn maja 07, 2018 8:00 pm

śr wrz 05, 2018 9:40 am

pzygmunt pisze:
śr wrz 05, 2018 8:50 am
Wodomierz póki co nie jest uwzględniony. Co do elektryki to będą różne wersje tez liczące impulsy z istniejących liczników.
Nie dało by rady dołożyć wodomierza? :D :D :D
Wydaje się, ze to tylko zmiana oznaczenia z kWh na l. Np ilość impulsów na 1m3.
Fajna sprawa. Wkoncu bym miał dowód, że prysznic żony= prysznicom łącznie 4 pozostałych domowników :lol:
Awatar użytkownika
michael
Posty: 1106
Rejestracja: śr lis 09, 2016 8:00 am
Lokalizacja: Wojkowice

śr wrz 05, 2018 10:36 am

cino111 pisze:
śr wrz 05, 2018 9:40 am
Wkoncu bym miał dowód, że prysznic żony= prysznicom łącznie 4 pozostałych domowników :lol:
Dowód w sprawie i tak nie zmieni jej zużycia :lol: to samo mam ze swoją szanowną małżonką :D
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
Sibikk
Posty: 308
Rejestracja: pn lis 07, 2016 12:42 pm
Lokalizacja: Katowice

śr wrz 05, 2018 11:32 am

Ale będzie można stworzyć scene która po określonej ilości wody odetnie dopływ :-) Taki aquastop :D
Chyba wszyscy mamy ten sam problem :-)
Awatar użytkownika
shimano73
Posty: 1096
Rejestracja: ndz lut 28, 2016 12:27 pm
Lokalizacja: Orzesze

śr wrz 05, 2018 12:36 pm

Ja się zużyciem wody nie martwię ... kto bogatemu zabroni 😁 ale to co naliczniku to w szambie a jak ono się przepełni to gozej niż by piwa nie było 😉
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Jak się dziś oddycha https://schimano73.aqi.eco/
https://github.com/shimano73
Awatar użytkownika
maffiu
Posty: 500
Rejestracja: śr lis 30, 2016 9:30 pm
Lokalizacja: Kraków/Skawina

śr wrz 05, 2018 8:38 pm

shimano73 pisze:
śr wrz 05, 2018 12:36 pm
Ja się zużyciem wody nie martwię ... kto bogatemu zabroni 😁 ale to co naliczniku to w szambie a jak ono się przepełni to gozej niż by piwa nie było 😉
gówniana sprawa ale zaatakował bym go pływakiem żeby dał znać ze jest pełno
Awatar użytkownika
shimano73
Posty: 1096
Rejestracja: ndz lut 28, 2016 12:27 pm
Lokalizacja: Orzesze

czw wrz 06, 2018 8:37 am

Jak to pływak , Supla być i już 😁
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Jak się dziś oddycha https://schimano73.aqi.eco/
https://github.com/shimano73
Awatar użytkownika
maffiu
Posty: 500
Rejestracja: śr lis 30, 2016 9:30 pm
Lokalizacja: Kraków/Skawina

czw wrz 06, 2018 6:35 pm

shimano73 pisze:
czw wrz 06, 2018 8:37 am
Jak to pływak , Supla być i już 😁
pod suple a jak
pływak pod esp
umiejscowić go tak żeby został jeszcze zapas a wywali ze kończy się miejsce w szambie
bubu11
Posty: 26
Rejestracja: pt lip 07, 2017 9:23 pm

pn wrz 17, 2018 1:17 pm

Jak tam postęp prac, czy kolejna wersja pojawi się zgodnie z mapa czy już widzicie jakieś opoznienia??
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8462
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pn wrz 17, 2018 3:30 pm

Staramy się wyrobić w terminie.
Pytanie o to samo co chwilę nie przyśpieszą prac.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zagadnienia ogólne”