Google Home

dominik.l
Posts: 37
Joined: Sun Oct 14, 2018 5:52 pm

Sun Feb 10, 2019 7:31 pm

jak ktoś jest polakiem i chce gadać po polsku to jest zawiedziony... jak chce po angielsku to jest szczęśliwy. czas pokaże i pewnie rozwiąże te problemy
bukox
Posts: 52
Joined: Thu Jan 03, 2019 10:58 am

Sun Feb 10, 2019 10:12 pm

Ale język nie ma tu znaczenia bo to GH jest ograniczone i stąd moje rozczarowanie.
5 x Shelly1 | 6 x Sonoff Basic | 2 x Sonoff TH10 | 7 x Zamel SRW-01 | 1 x Zamel SBW-01
PuteR
Posts: 524
Joined: Wed Dec 06, 2017 10:07 am

Sun Feb 17, 2019 8:13 am

Prywatnej instancji jeszcze nie można połączyć z GH?
kilwater
Posts: 4
Joined: Tue Nov 13, 2018 9:28 pm

Sun Feb 17, 2019 8:23 am

Niestety u mnie po podłączeniu Supli do GH na ekranie startowym wciąż mam tylko Dodaj, Ustawienia oraz informację że nie mam jeszcze żadnych pomieszczeń. Aplikacja reinstalowana 3 razy, wszystkie kroki zgodnie z instrukcją. :/ Jakieś sugestie ?
Pod Suplę mam podpiętego Zamela do rolet oraz Sonoff Basic (firmware multiboard).
User avatar
pzygmunt
Posts: 6235
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Sun Feb 17, 2019 9:18 am

Jaką funkcje ma ten basic ?
PuteR
Posts: 524
Joined: Wed Dec 06, 2017 10:07 am

Sun Feb 17, 2019 9:29 am

pzygmunt czy wiadomo kiedy będzie mi na prywatne instancje podłączyć do GH?
User avatar
pzygmunt
Posts: 6235
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Sun Feb 17, 2019 9:32 am

Już niedługo będę zapraszać do zamkniętych testów. Zaproszone osoby jak potwierdzą, że wszystko stabilnie działa to udostępnię dla reszty.
kilwater
Posts: 4
Joined: Tue Nov 13, 2018 9:28 pm

Sun Feb 17, 2019 10:47 am

pzygmunt wrote:
Sun Feb 17, 2019 9:18 am
Jaką funkcje ma ten basic ?
"Otwieranie furtki" z podtrzymaniem 2 sekundy. Uzbrajam tym alarm. Domyślam się że ani zamel rolet ani sonoff z tą funkcja nie będą obsługiwane na tą chwilę przed GH?
User avatar
pzygmunt
Posts: 6235
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Sun Feb 17, 2019 10:49 am

Dobrze się domyślasz
bulek68
Posts: 81
Joined: Thu Feb 08, 2018 6:51 pm

Tue Mar 05, 2019 5:37 pm

Podpowie ktoś co jest nie tak?
Nie jestem w stanie dodać SUPLI do GH.
Za każdym razem ten sam komunikat:
"Nie udało się zaktualizować ustawiania. Sprawdź połączenie."
Post Reply