Błędy

kudzu
Posts: 9
Joined: Fri Oct 05, 2018 9:13 am

Sat Feb 16, 2019 8:12 pm

GOLDEN wrote:
Tue Nov 28, 2017 10:03 pm
Nie znalazłem bardziej odpowiedniego tematu, więc dołączę tutaj błąd który znalazłem.
To ja też.
Jest problem z wyświetlaniem na Safari w iOS. Chciałem dzisiaj dodać kolejny smartfon logując się właśnie przez tel, bo nie miałem pod ręką PC. Niestety jest to niemożliwe, bo przycisk zatwierdzania znajduje się poza ekranem i nie da się przewinąć.
User avatar
fracz
Posts: 1563
Joined: Fri Oct 28, 2016 10:56 pm
Location: Rybna

Mon Feb 18, 2019 7:35 am

Ale w aplikacji na IOS czy w przeglądarce?
User avatar
lesny8
Posts: 735
Joined: Mon Dec 11, 2017 9:43 pm

Mon Feb 25, 2019 5:13 pm

bug.jpg
bug.jpg (48.92 KiB) Viewed 555 times
Czy to jakiś mały bug?
Nigdy nie podpisywałem modułów, wczoraj podłączałem nowy i przy komentarzu czarno :o
Tak jak na to patrzę to nasuwa mi się pytanie, czy ramka wokół lokalizacji nie powinna być biała?
User avatar
pzygmunt
Posts: 6598
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Mon Feb 25, 2019 9:19 pm

Podeslij mi id kanału i e-mail na priva
User avatar
lesny8
Posts: 735
Joined: Mon Dec 11, 2017 9:43 pm

Mon Feb 25, 2019 9:23 pm

pzygmunt wrote:
Mon Feb 25, 2019 9:19 pm
Podeslij mi id kanału i e-mail na priva
Niestety nie podeślę bo mam własną instancję na RPi.
Na oficjalnym Cloud też tak jest?
User avatar
pzygmunt
Posts: 6598
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Mon Feb 25, 2019 9:31 pm

To zrob selecta w bazie i sprawdź jakie dane są przy tym kanale. Czy w komentarzu rzeczywiście jest ten tekst.

(O ile nie kliknąłeś zapisz bo się mógł zapisać)
User avatar
lesny8
Posts: 735
Joined: Mon Dec 11, 2017 9:43 pm

Mon Feb 25, 2019 10:22 pm

pzygmunt wrote:
Mon Feb 25, 2019 9:31 pm
To zrob selecta w bazie i sprawdź jakie dane są przy tym kanale. Czy w komentarzu rzeczywiście jest ten tekst.

(O ile nie kliknąłeś zapisz bo się mógł zapisać)
Selecta z supla_iodevice zrobiłem i jest mój komentarz, ale zapisz to kliknąłem wczoraj ;)
Nie w tym rzecz, że go nie ma, nie wiem czy dobrze zostałem zrozumiany. Pisząc, że jest czarno miałem na myśli czarny kolor czcionki. Po najechaniu na pole myszą kolor czcionki zmienia się na biały i pojawia się ramka.
bug2.jpg
bug2.jpg (76.03 KiB) Viewed 499 times

Czyli problem z css. Po zgaszeniu koloru w tej klasie jest aktywny kolor z .bg-green
bug3.jpg
bug3.jpg (222.17 KiB) Viewed 499 times
User avatar
fracz
Posts: 1563
Joined: Fri Oct 28, 2016 10:56 pm
Location: Rybna

Tue Feb 26, 2019 10:43 pm

To błąd, dzięki.
Post Reply