Cloud 2.3.27 - była aktualizacja ?

LukaszH
Posty: 172
Rejestracja: sob gru 14, 2019 11:49 pm

pn maja 17, 2021 5:07 am

Już wszystko działa - dziękuje :)
Zawsze na forum szybko testujemy wszelkie poprawki :)
lukfud
Posty: 1027
Rejestracja: czw lis 23, 2017 11:33 pm
Lokalizacja: Warszawa

pn maja 17, 2021 7:05 pm

W 2.3.28 (svr30) brakuje spacji w opisach na kaflach.

brak_spacji.png
brak_spacji.png (27.58 KiB) Przejrzano 239 razy
Patryk
Posty: 1482
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm
Lokalizacja: Rybnik

wt maja 18, 2021 6:36 am

Z jednej strony fajna sprawa:

możliwość parowania liczników energii elektrycznej z przekaźnikami

Ale brakuje mi tu dostępu z apki przynajmniej do wykresów.
Jak by była taka możliwość, to było by super.
Awatar użytkownika
klew
Posty: 2529
Rejestracja: czw cze 27, 2019 12:16 pm

wt maja 18, 2021 6:47 am

Patryk pisze:
wt maja 18, 2021 6:36 am
Z jednej strony fajna sprawa:

możliwość parowania liczników energii elektrycznej z przekaźnikami

Ale brakuje mi tu dostępu z apki przynajmniej do wykresów.
Jak by była taka możliwość, to było by super.
Zaktualizuj apkę. Wtedy dostęp do wykresów jest na kanale włączającym przekaźnik (np. światło). Aby wejść, trzeba dwa razy przesunąć palcem w lewo.
Patryk
Posty: 1482
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm
Lokalizacja: Rybnik

wt maja 18, 2021 7:00 am

klew pisze:
wt maja 18, 2021 6:47 am
Patryk pisze:
wt maja 18, 2021 6:36 am
Z jednej strony fajna sprawa:

możliwość parowania liczników energii elektrycznej z przekaźnikami

Ale brakuje mi tu dostępu z apki przynajmniej do wykresów.
Jak by była taka możliwość, to było by super.
Zaktualizuj apkę. Wtedy dostęp do wykresów jest na kanale włączającym przekaźnik (np. światło). Aby wejść, trzeba dwa razy przesunąć palcem w lewo.
Rzeczywiście.
Dzięki.
Co prawda wczoraj też tak próbowałem, ale jakoś mi to nie wychodziło.
Teraz widzę, że trzeba przesunąć w lewo i jeszcze raz w lewo, ale naciskając "głównie" okienko.
I teraz ta funkcja kanału już mi się podoba. :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „CLOUD”