CLOUD v2.0 BETA

User avatar
pzygmunt
Posts: 6892
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Wed Apr 19, 2017 7:51 am

Odinstaluj aplikację w smartfonie i zainstaluj ponownie. Zobaczy czy to rozwiąże sprawę.
kdf
Posts: 20
Joined: Wed Apr 12, 2017 6:29 pm

Wed Apr 19, 2017 8:03 am

BINGO !!!! Zagadało DZIĘKI!
User avatar
michael
Posts: 970
Joined: Wed Nov 09, 2016 8:00 am
Location: Wojkowice

Fri Apr 21, 2017 5:29 am

Widzę, że na serwerach Supli pojawiły już się harmonogramy :)
Czy skrypt aktualizujący dla zewnętrznych serwerów też można już dostać?
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
Seba5120
Posts: 307
Joined: Mon Oct 31, 2016 1:33 pm

Fri Apr 21, 2017 6:45 am

michael wrote:
Fri Apr 21, 2017 5:29 am
Widzę, że na serwerach Supli pojawiły już się harmonogramy :)
Czy skrypt aktualizujący dla zewnętrznych serwerów też można już dostać?
Też się nie mogę doczekać 😀
User avatar
pzygmunt
Posts: 6892
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Fri Apr 21, 2017 7:35 am

Jeszcze nie na wszystkich serwerach.
Skryptem się zajmę w przyszłym tygodniu
User avatar
julekjulek
Posts: 29
Joined: Wed Apr 12, 2017 9:26 am

Fri Apr 21, 2017 8:27 am

Witam,

potwierdzam prawidłowe funkcjonowanie harmonogramów dla urządzenia H801-RGBWW.
Harmonogram steruje prawidłowo urządzeniem zarówno w sekcji RGB jak i w sekcji ściemniacza.

// Czekam na H801 od skośnookich przyjaciół dlatego sprawdzenia wykonałem symulująca H801 na NodeMCU v3.

Pozdrawiam,
julek

Obrazek tymczasowego H801
Attachments
h801_sym2.jpg
h801_sym2.jpg (97.64 KiB) Viewed 2079 times
Wszystko jest możliwe, ale na wszystko jest potrzebny czas ;)
percy
Posts: 27
Joined: Thu Feb 02, 2017 8:11 pm

Sun Apr 23, 2017 5:06 pm

Jestem na devel-cloud z dwoma sterownikami. Do tej pory obydwa były podłączone do jednego Location ID. Teraz przeniosłem jeden z nich do innej lokalizacji, i chociaż przez stronę web wszystko wydaje się ok, to w aplikacji (zarówno na Androidzie jak i IOSie) widać tylko jeden sterownik wpięty do pierwszej z lokalizacji. Reinstalacja aplikacji nie pomogła.
Jakieś pomysły? Czy pozostaje wrócić do jednej lokalizacji?

UPDATE: Problem rozwiązany ;-) Nie zwróciłem uwagi, że druga lokalizacja miała oddzielny Access Identifier. Po ujednoliceniu gra i buczy.
kdf
Posts: 20
Joined: Wed Apr 12, 2017 6:29 pm

Fri Jun 16, 2017 4:21 am

CLOUD V2.0 BETA padł, czy został wyłączony?
User avatar
pzygmunt
Posts: 6892
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Sat Jun 17, 2017 4:04 pm

kdf wrote:
Fri Jun 16, 2017 4:21 am
CLOUD V2.0 BETA padł, czy został wyłączony?
Wyłączony
kdf
Posts: 20
Joined: Wed Apr 12, 2017 6:29 pm

Sat Jun 17, 2017 4:32 pm

Dzięki, przełączyłem już wszystko na cloud v2.0
Post Reply