CLOUD v2.0 BETA

Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8479
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

śr kwie 19, 2017 7:51 am

Odinstaluj aplikację w smartfonie i zainstaluj ponownie. Zobaczy czy to rozwiąże sprawę.
kdf
Posty: 20
Rejestracja: śr kwie 12, 2017 6:29 pm

śr kwie 19, 2017 8:03 am

BINGO !!!! Zagadało DZIĘKI!
Awatar użytkownika
michael
Posty: 1106
Rejestracja: śr lis 09, 2016 8:00 am
Lokalizacja: Wojkowice

pt kwie 21, 2017 5:29 am

Widzę, że na serwerach Supli pojawiły już się harmonogramy :)
Czy skrypt aktualizujący dla zewnętrznych serwerów też można już dostać?
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
Seba5120
Posty: 307
Rejestracja: pn paź 31, 2016 1:33 pm

pt kwie 21, 2017 6:45 am

michael pisze:
pt kwie 21, 2017 5:29 am
Widzę, że na serwerach Supli pojawiły już się harmonogramy :)
Czy skrypt aktualizujący dla zewnętrznych serwerów też można już dostać?
Też się nie mogę doczekać 😀
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8479
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt kwie 21, 2017 7:35 am

Jeszcze nie na wszystkich serwerach.
Skryptem się zajmę w przyszłym tygodniu
Awatar użytkownika
julekjulek
Posty: 34
Rejestracja: śr kwie 12, 2017 9:26 am

pt kwie 21, 2017 8:27 am

Witam,

potwierdzam prawidłowe funkcjonowanie harmonogramów dla urządzenia H801-RGBWW.
Harmonogram steruje prawidłowo urządzeniem zarówno w sekcji RGB jak i w sekcji ściemniacza.

// Czekam na H801 od skośnookich przyjaciół dlatego sprawdzenia wykonałem symulująca H801 na NodeMCU v3.

Pozdrawiam,
julek

Obrazek tymczasowego H801
Załączniki
h801_sym2.jpg
h801_sym2.jpg (97.64 KiB) Przejrzano 2397 razy
Wszystko jest możliwe, ale na wszystko jest potrzebny czas ;)
percy
Posty: 30
Rejestracja: czw lut 02, 2017 8:11 pm

ndz kwie 23, 2017 5:06 pm

Jestem na devel-cloud z dwoma sterownikami. Do tej pory obydwa były podłączone do jednego Location ID. Teraz przeniosłem jeden z nich do innej lokalizacji, i chociaż przez stronę web wszystko wydaje się ok, to w aplikacji (zarówno na Androidzie jak i IOSie) widać tylko jeden sterownik wpięty do pierwszej z lokalizacji. Reinstalacja aplikacji nie pomogła.
Jakieś pomysły? Czy pozostaje wrócić do jednej lokalizacji?

UPDATE: Problem rozwiązany ;-) Nie zwróciłem uwagi, że druga lokalizacja miała oddzielny Access Identifier. Po ujednoliceniu gra i buczy.
kdf
Posty: 20
Rejestracja: śr kwie 12, 2017 6:29 pm

pt cze 16, 2017 4:21 am

CLOUD V2.0 BETA padł, czy został wyłączony?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8479
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob cze 17, 2017 4:04 pm

kdf pisze:
pt cze 16, 2017 4:21 am
CLOUD V2.0 BETA padł, czy został wyłączony?
Wyłączony
kdf
Posty: 20
Rejestracja: śr kwie 12, 2017 6:29 pm

sob cze 17, 2017 4:32 pm

Dzięki, przełączyłem już wszystko na cloud v2.0
ODPOWIEDZ