Oryginalna lokalizacja

User avatar
Demolkaa
Posts: 89
Joined: Thu Oct 11, 2018 8:42 pm
Location: Twardowice

Thu Feb 07, 2019 6:30 pm

pzygmunt wrote:
Thu Feb 07, 2019 5:31 pm
Lector wrote:
Wed Oct 03, 2018 8:29 am
Ogólnie to po kliknięciu linku "Oryginalna lokalizacja" jest brak strony :P
Najwyraźniej usunąłeś oryginalną lokalizację.
chyba odpowiedziałeś na stary post z :autor: Lector » 03 paź 2018, 10:29 :-)
User avatar
Lector
Posts: 424
Joined: Fri Nov 17, 2017 2:26 pm
Location: Poznań
Contact:

Thu Feb 07, 2019 7:00 pm

Dokładnie, teraz już to działa, ale był błąd który zgłaszałem tu w tym wątku :)

@Demolka sprawdzałeś przepięcie?

Jak dodajesz po ID lokalizacji + hasło to przypisuje do tej, przepięcie skutkuje tym komunikatem.
Ale jak dodajesz moduł i podajesz adres email (w tym przypadku nie ma pól od lokalizacji, jak dobrze pamiętam ma tak firmware Multiboard) i przepinasz do innej lokalizacji to nie ma tego komunikatu. W tym przypadku moduł jest jakby przypisany był do konta, a nie do lokalizacji.
Last edited by Lector on Thu Feb 07, 2019 9:18 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Demolkaa
Posts: 89
Joined: Thu Oct 11, 2018 8:42 pm
Location: Twardowice

Thu Feb 07, 2019 8:36 pm

Lektor nie sprawdzałem bo moduł jeden jest w garażu a drugi przy bramie wjazdowej. Jak nie ma to wpływu na działanie to to oleje ewentualnie kiedyś w wolnej chwili to zobaczę.
User avatar
lesny8
Posts: 578
Joined: Mon Dec 11, 2017 9:43 pm

Thu Feb 07, 2019 9:53 pm

Jest dokładnie tak jak @Lektor pisze ;)
Post Reply