CLOUD v2.3 BETA

User avatar
pzygmunt
Posts: 6584
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Sun Dec 23, 2018 6:03 pm

Który serwer ?
User avatar
elhenio
Posts: 60
Joined: Tue Jan 02, 2018 1:30 pm

Sun Dec 23, 2018 7:03 pm

Potwierdzam, dzisiaj około 12 u mnie też to zaobserwowałem (rano były)... zniknęły własne ikony. svr10

Jeszcze dwie sprawy, które zauważyłem dzisiaj:
  • Nie mogę dodać nowego urządzenia
  • Supal zawiesza się przy harmonogramie... dokładnie to przeglądarka
Jak otworze nową stronę to idzie... od lat używam Chroma
Last edited by elhenio on Sun Dec 23, 2018 7:14 pm, edited 1 time in total.
Pozdrawiam
elhenio
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać.
feszter
Posts: 76
Joined: Mon Jul 30, 2018 7:36 pm
Location: Wodzisław Śl.

Sun Dec 23, 2018 7:08 pm

srv13
User avatar
pzygmunt
Posts: 6584
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Sun Dec 23, 2018 7:38 pm

feszter wrote:
Sun Dec 23, 2018 7:08 pm
srv13
Sprawdź teraz
feszter
Posts: 76
Joined: Mon Jul 30, 2018 7:36 pm
Location: Wodzisław Śl.

Sun Dec 23, 2018 8:22 pm

Image
Last edited by feszter on Sun Dec 23, 2018 8:32 pm, edited 1 time in total.
glowa2000
Posts: 5
Joined: Sun Dec 23, 2018 10:08 am

Sun Dec 23, 2018 8:26 pm

Dziwne objawy mam. Jak się loguję na https://cloud.supla.org to ikony można wczytać lecz w aplikacji nie zmieniają się. Po zalogowaniu się na https://svr12.supla.org jest uszkodzona ikona. :shock:
Tak widać jak post wyżej.
User avatar
pzygmunt
Posts: 6584
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Sun Dec 23, 2018 8:41 pm

glowa2000 wrote:
Sun Dec 23, 2018 8:26 pm
Dziwne objawy mam. Jak się loguję na https://cloud.supla.org to ikony można wczytać lecz w aplikacji nie zmieniają się. Po zalogowaniu się na https://svr12.supla.org jest uszkodzona ikona. :shock:
Tak widać jak post wyżej.
W aplikacji jeszcze nie zobaczysz ikon.
glowa2000
Posts: 5
Joined: Sun Dec 23, 2018 10:08 am

Sun Dec 23, 2018 8:45 pm

pzygmunt wrote:
Sun Dec 23, 2018 8:41 pm
glowa2000 wrote:
Sun Dec 23, 2018 8:26 pm
Dziwne objawy mam. Jak się loguję na https://cloud.supla.org to ikony można wczytać lecz w aplikacji nie zmieniają się. Po zalogowaniu się na https://svr12.supla.org jest uszkodzona ikona. :shock:
Tak widać jak post wyżej.
W aplikacji jeszcze nie zobaczysz ikon.
Moja gafa. Czekamy na udostępnienie nowej aplikacji. Kiedy jest spodziewana aktualizacja?
0xFF
Posts: 308
Joined: Sat Feb 20, 2016 8:54 pm

Sun Dec 23, 2018 8:48 pm

Coś się rozjechało w linkach do ikon użytkownika.
Mam serwer svr1, natomiast url dodanych ikon wskazuje na svr2.
Z svr2 url ikony zwraca: {"error":"invalid_grant","error_description":"The access token provided is invalid."}
User avatar
pzygmunt
Posts: 6584
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Sun Dec 23, 2018 9:53 pm

0xFF wrote:
Sun Dec 23, 2018 8:48 pm
Coś się rozjechało w linkach do ikon użytkownika.
Mam serwer svr1, natomiast url dodanych ikon wskazuje na svr2.
Z svr2 url ikony zwraca: {"error":"invalid_grant","error_description":"The access token provided is invalid."}
Pracujemy nad poprawką.
Generalnie pliki są w bazie więc nic nie zginie. Kwestia prawidłowego url-a, który błędnie się generuje.
Post Reply