CLOUD v2.3 BETA

Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1812
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

śr gru 12, 2018 9:05 pm

https://beta.supla.fracz.com

Można potestować nowy flow logowania oraz nowy język warunków i odpowiedzi ;)

Tu też nie ma kont. Logowanie za pomocą bety supli.
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1950
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

śr gru 12, 2018 10:02 pm

fracz pisze:
śr gru 12, 2018 6:48 pm
Hm, na pewno to dodawałem. Sprawdzę
Załączniki
okno.jpg
okno.jpg (55.67 KiB) Przejrzano 950 razy
Pozdrawiam
Wojtek
Awatar użytkownika
QLQ
Posty: 1166
Rejestracja: ndz wrz 03, 2017 9:13 am
Lokalizacja: Koszalin

śr gru 12, 2018 10:03 pm

Nie mogę dodać ikony. Ikona 156x156 pikseli , rozmiar 2KB
Załączniki
Clip.jpg
Clip.jpg (113.58 KiB) Przejrzano 948 razy
bar1.png
bar1.png (2.01 KiB) Przejrzano 948 razy
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1950
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

śr gru 12, 2018 10:08 pm

Przemku wiem że niedługo ma być stacja pogodowa itp ale czy jest szansa żeby zwiększyć zakres temperatury do 1100? to wtedy ciśnienie by się zmieściło :D.
Ja tez nie mogę załączyć ikonek.
Pozdrawiam
Wojtek
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1812
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

śr gru 12, 2018 10:20 pm

Wydaje mi się, że zabrakło jednej konfiguracji na serwerze z betą... A Przemek już chyba poszedł w kimono więc ikonki będą działać jutro :D
Awatar użytkownika
QLQ
Posty: 1166
Rejestracja: ndz wrz 03, 2017 9:13 am
Lokalizacja: Koszalin

śr gru 12, 2018 10:33 pm

"....Ale i tak jest zajebiscie.... " 😛
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1812
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

śr gru 12, 2018 10:51 pm

Czujnik okna poprawiony. Jutro Przemek pewnie dorzuci.
soren
Posty: 151
Rejestracja: pn cze 04, 2018 7:36 am

czw gru 13, 2018 5:55 am

Ja się wogle nie mogę zarejestrować. Przy uwierzytelnianiu jest napisane że hasło jest nie poprawne hmm chyba że zabardzo zaspany jeszcze jestem....
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1812
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

czw gru 13, 2018 7:15 am

Musisz założyć nowe konto na becie.
Awatar użytkownika
michael
Posty: 1090
Rejestracja: śr lis 09, 2016 8:00 am
Lokalizacja: Wojkowice

czw gru 13, 2018 8:09 am

Teeeeeeeestyyy :D a ja już kimałem jak to wrzuciliście :D
Może to dobrze, bo nocka byłaby zarwana :lol:
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
ODPOWIEDZ