CLOUD v2.3 BETA

Awatar użytkownika
michael
Posty: 1139
Rejestracja: śr lis 09, 2016 8:00 am
Lokalizacja: Wojkowice

czw gru 13, 2018 8:19 am

Na szybko zerknąłem w pracy, póki co bez urządzeń i w Integracjach -> Moje aplikacje OAuth -> Zarejestruj nową aplikację
- w formularzu jest literówka
Załączniki
literowka.jpg
literowka.jpg (41.5 KiB) Przejrzano 1292 razy
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1835
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Kraków

czw gru 13, 2018 8:42 am

Miałem Ci napisać że to tak proste że mogłeś sam wrzućić fixa... i mnie pokarało :lol:

typo.jpg
typo.jpg (13.37 KiB) Przejrzano 1287 razy
Awatar użytkownika
michael
Posty: 1139
Rejestracja: śr lis 09, 2016 8:00 am
Lokalizacja: Wojkowice

czw gru 13, 2018 9:03 am

fracz pisze:
czw gru 13, 2018 8:42 am
Miałem Ci napisać że to tak proste że mogłeś sam wrzućić fixa... i mnie pokarało :lol:
Obiecuję poprawę :D
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1542
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

czw gru 13, 2018 10:57 am

Na Chrome nie można się zarejestrować, musiałem to zrobić na Firefoxie
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1542
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

czw gru 13, 2018 11:00 am

Espablo pisze:
czw gru 13, 2018 10:57 am
Na Chrome nie można się zarejestrować, musiałem to zrobić na Firefoxie
I kolejna literówka ile trwa ta chwila?
Załączniki
Clipboard03.png
Clipboard03.png (13.9 KiB) Przejrzano 1247 razy
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9129
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw gru 13, 2018 11:02 am

Espablo pisze:
czw gru 13, 2018 10:57 am
Na Chrome nie można się zarejestrować, musiałem to zrobić na Firefoxie
Jakieś szczegóły ?
Awatar użytkownika
dawidd
Posty: 452
Rejestracja: wt gru 19, 2017 12:45 pm

czw gru 13, 2018 11:05 am

U mnie wczoraj "ta chwila" trwała coś kolo kilku, albo nawet kilkunastu minut. Co chwile podchodziłem i czas bardzo mi się dłużył :)
Ja na chrome bez problemu założyłem konto
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9129
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw gru 13, 2018 11:07 am

QLQ pisze:
śr gru 12, 2018 10:03 pm
Nie mogę dodać ikony. Ikona 156x156 pikseli , rozmiar 2KB
Poprawione
Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1542
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

czw gru 13, 2018 11:07 am

Po kliknięciu na Utwórz konto nic się nie dzieje. Czekałem na obrazek z reCATPCHA i nic nie wyskoczyło. Robiłem to kilka razy i czekałem dłuższą chwilę. Niestety dopiero Firefox dał radę.
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9129
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw gru 13, 2018 11:16 am

Próbowałeś odświeżyć cache przeglądarki ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „CLOUD”