Linki bezpośrednie

elmaya
Posty: 960
Rejestracja: śr cze 27, 2018 5:48 pm
Lokalizacja: Sevilla

ndz sty 27, 2019 9:25 pm

świetnie
Czekałem na to, dzięki ;)
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 1320
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

pn sty 28, 2019 7:41 pm

Czy może coś już wiadomo, kiedy uda się usunąć problem prawidłowego działania przełączania (toggle) dla SLW-01?
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1835
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Kraków

pn sty 28, 2019 7:42 pm

A gdzie pisał ktoś że jest jakiś problem?

EDIT: rzeczywiście, nie radzi sobie :roll:
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 1320
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

pn sty 28, 2019 7:43 pm

A ja pisałem stronkę wcześniej :D
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1835
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Kraków

pn sty 28, 2019 7:43 pm

Już pacze co tam napsułem.
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 1320
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

pn sty 28, 2019 7:47 pm

Już nie bądź aż tak mocno skromny ;) Jak do tej pory to robicie z Przemkiem zaj...stą robotę. :D
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
krzysztof_d
Posty: 6
Rejestracja: czw lis 23, 2017 7:05 am

pn sty 28, 2019 7:51 pm

Przepraszam jeśli pytanie jest banalne. Linki bezpośrednie zwracają mi jedynie odpowiedź dla zapytania o stan "read", inne operacje dają zwrotkę
405 Method Not Allowed
. Gdzie znajdę jakąś dokumentację? Czy trzeba nadać jakieś uprawnienia?
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 1320
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

pn sty 28, 2019 7:53 pm

A masz włączone dozwolone akcje dla pozostałych opcji?

Ps. Temat jest bardzo świeży, więc pewnie dokumentacja jeszcze nie powstała.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1993
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

pn sty 28, 2019 7:59 pm

W tym miejscu musisz zaznaczyć co chcesz żeby było aktywne:
Załączniki
linki.jpg
linki.jpg (83.68 KiB) Przejrzano 1281 razy
Pozdrawiam
Wojtek
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 1320
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

pn sty 28, 2019 8:08 pm

Wojtek, zamaluj link :). No chyba że jest to wygenerowany na potrzeby zrobienia obrazka.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
ODPOWIEDZ

Wróć do „CLOUD”