Cloud otwiera się w złym języku

sdsi
Posty: 112
Rejestracja: wt lis 14, 2017 10:20 am

pn lut 04, 2019 3:09 pm

Potwierdzam. Coś się porobiło. Mam niemiecki.
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 667
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

pn lut 04, 2019 3:16 pm

U mnie z Firefoxa i Edge jest poprawnie. Może to tylko na Chrome coś się dzieje nie tak?
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
https://www.blaszczak.pl
Awatar użytkownika
o_rany
Posty: 236
Rejestracja: śr lis 14, 2018 5:32 pm
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontaktowanie:

pn lut 04, 2019 3:37 pm

Firefox jest po polsku. Chrome taki oporny na odświeżanie.

Edit
Po wyczyszczeniu chrome.... nadal ru
Ostatnio zmieniony pn lut 04, 2019 3:54 pm przez o_rany, łącznie zmieniany 1 raz.
bubu11
Posty: 26
Rejestracja: pt lip 07, 2017 9:23 pm

pn lut 04, 2019 3:41 pm

Na Operze z Androids portugalski.
Awatar użytkownika
maffiu
Posty: 492
Rejestracja: śr lis 30, 2016 9:30 pm
Lokalizacja: Kraków/Skawina

pn lut 04, 2019 3:57 pm

Ios safari PL
Awatar użytkownika
Lector
Posty: 471
Rejestracja: pt lis 17, 2017 2:26 pm
Lokalizacja: Poznań
Kontaktowanie:

pn lut 04, 2019 4:10 pm

U mnie problem był na FF.
Chrome to już chyba wiadomo ze ma problemu z odświeżaniem ogólnie nie polecam wydania na PC.
Sam mam, ale tylko po to aby korzystać z dwóch kont Google na raz :P
sdsi
Posty: 112
Rejestracja: wt lis 14, 2017 10:20 am

pn lut 04, 2019 4:27 pm

Lector pisze:
pn lut 04, 2019 4:10 pm
Chrome to już chyba wiadomo ze ma problemu z odświeżaniem ogólnie nie polecam wydania na PC.
Miałem problem na Chrome na Android
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1666
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

pn lut 04, 2019 4:36 pm

Czy te wasze zmiany jezyka w nie wynikają z tego że klikaliscie te linki do polityki prywatności? W sensie jak otworzyliscie link z parametrem lang=tu to się wam to zapamiętuje.

Proszę o potwierdzenie czy mogło tak być u osób którymś wyskoczyło coś egzotycznego.

Proszę też o sprawdzenie jaki język w takiej sytuacji wyświetla się na dropdownie z wyborem języka w lewym dolnym rogu.
Awatar użytkownika
przlde
Posty: 21
Rejestracja: sob sty 06, 2018 11:04 am
Lokalizacja: ZAMEL

pn lut 04, 2019 4:40 pm

fracz pisze:
pn lut 04, 2019 4:36 pm
Czy te wasze zmiany jezyka w nie wynikają z tego że klikaliscie te linki do polityki prywatności? W sensie jak otworzyliscie link z parametrem lang=tu to się wam to zapamiętuje.

Proszę o potwierdzenie czy mogło tak być u osób którymś wyskoczyło coś egzotycznego.

Proszę też o sprawdzenie jaki język w takiej sytuacji wyświetla się na dropdownie z wyborem języka w lewym dolnym rogu.
Gdy uruchomiłem wersję ru, to zapamiętało mi na przyszłość i cloud otwierał się również ru.
Przemek
Awatar użytkownika
o_rany
Posty: 236
Rejestracja: śr lis 14, 2018 5:32 pm
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontaktowanie:

pn lut 04, 2019 4:41 pm

Tak, klikalem w linki. Wyczyscilem cache i nie mige sprawdzic dokladnie "drogi" jak to szlo.
ODPOWIEDZ