Cloud otwiera się w złym języku

sdsi
Posts: 112
Joined: Tue Nov 14, 2017 10:20 am

Mon Feb 04, 2019 3:09 pm

Potwierdzam. Coś się porobiło. Mam niemiecki.
User avatar
Robert Błaszczak
Posts: 295
Joined: Sat Dec 22, 2018 8:55 pm
Location: Zielona Góra
Contact:

Mon Feb 04, 2019 3:16 pm

U mnie z Firefoxa i Edge jest poprawnie. Może to tylko na Chrome coś się dzieje nie tak?
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
https://www.blaszczak.pl
User avatar
o_rany
Posts: 162
Joined: Wed Nov 14, 2018 5:32 pm
Location: Sosnowiec
Contact:

Mon Feb 04, 2019 3:37 pm

Firefox jest po polsku. Chrome taki oporny na odświeżanie.

Edit
Po wyczyszczeniu chrome.... nadal ru
Last edited by o_rany on Mon Feb 04, 2019 3:54 pm, edited 1 time in total.
bubu11
Posts: 25
Joined: Fri Jul 07, 2017 9:23 pm

Mon Feb 04, 2019 3:41 pm

Na Operze z Androids portugalski.
User avatar
maffiu
Posts: 459
Joined: Wed Nov 30, 2016 9:30 pm
Location: Kraków/Skawina

Mon Feb 04, 2019 3:57 pm

Ios safari PL
User avatar
Lector
Posts: 435
Joined: Fri Nov 17, 2017 2:26 pm
Location: Poznań
Contact:

Mon Feb 04, 2019 4:10 pm

U mnie problem był na FF.
Chrome to już chyba wiadomo ze ma problemu z odświeżaniem ogólnie nie polecam wydania na PC.
Sam mam, ale tylko po to aby korzystać z dwóch kont Google na raz :P
sdsi
Posts: 112
Joined: Tue Nov 14, 2017 10:20 am

Mon Feb 04, 2019 4:27 pm

Lector wrote:
Mon Feb 04, 2019 4:10 pm
Chrome to już chyba wiadomo ze ma problemu z odświeżaniem ogólnie nie polecam wydania na PC.
Miałem problem na Chrome na Android
User avatar
fracz
Posts: 1527
Joined: Fri Oct 28, 2016 10:56 pm
Location: Rybna

Mon Feb 04, 2019 4:36 pm

Czy te wasze zmiany jezyka w nie wynikają z tego że klikaliscie te linki do polityki prywatności? W sensie jak otworzyliscie link z parametrem lang=tu to się wam to zapamiętuje.

Proszę o potwierdzenie czy mogło tak być u osób którymś wyskoczyło coś egzotycznego.

Proszę też o sprawdzenie jaki język w takiej sytuacji wyświetla się na dropdownie z wyborem języka w lewym dolnym rogu.
User avatar
przlde
Posts: 19
Joined: Sat Jan 06, 2018 11:04 am
Location: ZAMEL

Mon Feb 04, 2019 4:40 pm

fracz wrote:
Mon Feb 04, 2019 4:36 pm
Czy te wasze zmiany jezyka w nie wynikają z tego że klikaliscie te linki do polityki prywatności? W sensie jak otworzyliscie link z parametrem lang=tu to się wam to zapamiętuje.

Proszę o potwierdzenie czy mogło tak być u osób którymś wyskoczyło coś egzotycznego.

Proszę też o sprawdzenie jaki język w takiej sytuacji wyświetla się na dropdownie z wyborem języka w lewym dolnym rogu.
Gdy uruchomiłem wersję ru, to zapamiętało mi na przyszłość i cloud otwierał się również ru.
Przemek
User avatar
o_rany
Posts: 162
Joined: Wed Nov 14, 2018 5:32 pm
Location: Sosnowiec
Contact:

Mon Feb 04, 2019 4:41 pm

Tak, klikalem w linki. Wyczyscilem cache i nie mige sprawdzic dokladnie "drogi" jak to szlo.
Post Reply