Cloud v2.3.9

Awatar użytkownika
Dawid84
Posty: 106
Rejestracja: pn sty 14, 2019 12:45 pm
Lokalizacja: Piekary Śląskie

pn lip 08, 2019 7:55 pm

Aha ok
Pozdrawiam
Dawid
lukazax
Posty: 12
Rejestracja: wt lip 02, 2019 10:56 am

czw lip 11, 2019 8:58 pm

Czy w tej wersji da się już załączyć automat schodowy z harmonogramu?
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1666
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

czw lip 11, 2019 9:23 pm

A czy na liście zmian wpisałem coś takiego?
lukazax
Posty: 12
Rejestracja: wt lip 02, 2019 10:56 am

czw lip 11, 2019 9:39 pm

Wybacz, ale jestem nowy, a na ten problem natknąłem się dosłownie przed godziną testując swoje urządzenie.
W takim razie zapytam, czy poprawienie tego jest planowane, a jeśli tak to mniej więcej kiedy?
Awatar użytkownika
Lector
Posty: 471
Rejestracja: pt lis 17, 2017 2:26 pm
Lokalizacja: Poznań
Kontaktowanie:

pt lip 12, 2019 7:35 am

Ruszyła już aktualizacja Clouda?
Czekam na SVR5 ;)
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7373
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt lip 12, 2019 7:51 am

Jeszcze nie
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1666
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

pt lip 12, 2019 7:42 pm

lukazax pisze:
czw lip 11, 2019 8:58 pm
Czy w tej wersji da się już załączyć automat schodowy z harmonogramu?
W sumie... to teraz się nie da użyć automatu schodowego w harmonogramie? Patrząc na kod wydaje mi sie że się da. Nie mam żadnego urządzenia obecnie z tą funkcją by przetestować.
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 910
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

pt lip 12, 2019 8:54 pm

fracz pisze:
pt lip 12, 2019 7:42 pm
lukazax pisze:
czw lip 11, 2019 8:58 pm
Czy w tej wersji da się już załączyć automat schodowy z harmonogramu?
W sumie... to teraz się nie da użyć automatu schodowego w harmonogramie? Patrząc na kod wydaje mi sie że się da. Nie mam żadnego urządzenia obecnie z tą funkcją by przetestować.
Nie da się. Nic się od tego momentu nie zmieniło. Sprawdzałem to wczoraj.
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1666
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

pt lip 12, 2019 10:04 pm

A. To u Przemka :D

https://github.com/SUPLA/supla-core/issues/81

A sterowanie przez API i linki działa czy tez nie?
superprzemo
Posty: 64
Rejestracja: czw maja 09, 2019 6:52 am

śr lip 17, 2019 7:55 am

Mam wersję dockerową na RPI 2.3.9, czy można jakoś w prosty sposób cofnąć do wersji 2.3.7 (do testów)?
ODPOWIEDZ