v2.3.10 - supla-server - prośba o testy

Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1857
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Kraków

pt sie 02, 2019 10:04 am

The problem with dropdowns has been solved. Thanks, @elmaya!
elmaya
Posty: 976
Rejestracja: śr cze 27, 2018 5:48 pm
Lokalizacja: Sevilla

pt sie 02, 2019 2:31 pm

fracz pisze:
pt sie 02, 2019 10:04 am
The problem with dropdowns has been solved. Thanks, @elmaya!
dziękuję bardzo :)
PioKar
Posty: 396
Rejestracja: czw maja 03, 2018 5:56 am

pt sie 02, 2019 3:33 pm

Cześć.
Empatia górą.
Jeśli temat jeszcze aktualny to na czym się skupić.
Na razie wrzucę gniada ale mogę im ustawić harmonogram włącz wyłącz barzdo często.
Jutro dojdzie licznik impulsów i kilka termostatów.
PioKar
Posty: 396
Rejestracja: czw maja 03, 2018 5:56 am

pt sie 02, 2019 3:50 pm

PioKar pisze:
pt sie 02, 2019 3:33 pm
Cześć.
Empatia górą.
Jeśli temat jeszcze aktualny to na czym się skupić.
Na razie wrzucę gniada ale mogę im ustawić harmonogram włącz wyłącz barzdo często.
Jutro dojdzie licznik impulsów i kilka termostatów.
Pierwsze wrażenia.
Jak się robi zmiany w ustawieniach na danym urządzeniu.
To po zapisz zmiany przez chwilę to urządzenie widać jako rozłączone.
Ale za chwilę jest ok.
@pzygmunt te urządzenia mogę poświęcić na testy.
Jak je pod Ciebie ustawić?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9435
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt sie 02, 2019 4:09 pm

Dziękuje za testy. To co jest na razie wystarczy.
@PioKar zachowanie, które opisałeś funkcjonuje od początku. Tak póki co ma być.
Awatar użytkownika
QLQ
Posty: 1321
Rejestracja: ndz wrz 03, 2017 9:13 am
Lokalizacja: Koszalin

pt sie 02, 2019 5:59 pm

pzygmunt pisze:
pt sie 02, 2019 4:09 pm
Dziękuje za testy. To co jest na razie wystarczy.
@PioKar zachowanie, które opisałeś funkcjonuje od początku. Tak póki co ma być.
Ale że juz koniec? Widzę że już jest wer 2.3.11
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9435
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt sie 02, 2019 7:22 pm

Tak. Już wrzucam na produkcję.
cino111
Posty: 712
Rejestracja: pn maja 07, 2018 8:00 pm

pt sie 02, 2019 7:24 pm

Ta aktualizacja jest czysto techniczna, czy cos daje dla uzytkownika? Na wlasne instancje tez bedzie?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9435
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt sie 02, 2019 7:27 pm

To są zmiany techniczne ważne w perspektywie kolejnych wersji.
"Podbudówka" pod v2.4
Patryk
Posty: 898
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm

pt sie 02, 2019 7:48 pm

Nie mogłem się zalogować do 2.3.11
Dałem resetowanie hasła - nic nie przyszło.
Więc dałem utwórz konto.
Podałem ten sam e-mail i hasło.
Tylko, że teraz mam już inny adres serwera itd.
Edit :
A teraz powróciła wersja 2.3.7 i wszystko jest tak jak było.
Edit 2:
A teraz powróciła wersja 2.3.11 i znów mam "nowe" konto
ODPOWIEDZ

Wróć do „CLOUD”