Własna instancja

Post Reply
User avatar
michael
Posts: 584
Joined: Wed Nov 09, 2016 8:00 am
Location: Wojkowice

Tue Apr 17, 2018 9:25 am

Potrzebuje na własne potrzeby mieć zainstalowaną własną instancję aplikacji do pewnych "testów" 8-)
Który parametr w źródle muszę zmienić, żeby zainstalować drugą aplikację?

Edit:
Już doszedłem do tego. Trzeba było zmienić identyfikator aplikacji i poszło :)
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
rav
Posts: 1
Joined: Mon Apr 23, 2018 6:58 pm

Mon Apr 23, 2018 7:10 pm

Można też przechodzić między zieloną i niebieską apką ( czyli supla i nice wifi )
User avatar
michael
Posts: 584
Joined: Wed Nov 09, 2016 8:00 am
Location: Wojkowice

Tue Apr 24, 2018 6:51 am

rav wrote:
Mon Apr 23, 2018 7:10 pm
Można też przechodzić między zieloną i niebieską apką ( czyli supla i nice wifi )
Można, ale mnie akurat w tym wypadku interesują pewne modyfikacje.
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
Post Reply