v2.3.17

User avatar
makrz
Posts: 289
Joined: Tue Nov 27, 2018 1:43 pm
Location: Opole

Sat Aug 10, 2019 4:27 pm

W cloudzie są wartości temperatury, wilgotności, stany wyłączników, stany oświetlenia, rolet.
Brakuje wartości ciśnienia, wartości liczników itp.
Czy to jakaś niedoróbka czy celowo? Czy będą te wartości? I dlaczego nie (jeśli nie)?
User avatar
pzygmunt
Posts: 7075
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Sat Aug 10, 2019 4:32 pm

Nie zdążyliśmy dodać.
User avatar
QLQ
Posts: 863
Joined: Sun Sep 03, 2017 9:13 am
Location: Koszalin

Sat Aug 10, 2019 6:43 pm

makrz wrote:
Sat Aug 10, 2019 4:27 pm
W cloudzie są wartości temperatury, wilgotności, stany wyłączników, stany oświetlenia, rolet.
Brakuje wartości ciśnienia, wartości liczników itp.
Czy to jakaś niedoróbka czy celowo? Czy będą te wartości? I dlaczego nie (jeśli nie)?
Kurde a ja myślałem, że to brak jakiejś funkcji w SuplaDevice pod Arduino aby pod iko ciśnienia w Cluod była wartość :? :roll:
User avatar
lesny8
Posts: 870
Joined: Mon Dec 11, 2017 9:43 pm

Sat Aug 10, 2019 8:13 pm

Zgłosiłem kiedyś PR dla servera, dla co niektórych typów kanałów, bo zauważyłem braki, ale w cloud są też dla nich braki. Brakło mi jednek nocy, żeby douczyć się symfony i przetestować to co w cloud brakuje. Miałem do @fracz pisać w tej sprawie :roll: bo dla niego to pewnie pikuś.
Post Reply