Obwody podłączone pod konkretną fazę MEW-01

Tomasz21
Posty: 97
Rejestracja: ndz lut 14, 2021 6:34 pm

ndz lut 14, 2021 7:04 pm

Witam,

Czy istnieje możliwość dodania w aplikacji Supla opisu/nazw obwodów podłączonych do konkretnej fazy(urządzenie MEW-01) ? Mam na myśli np FAZA 1 i pod danymi na ekranie odnośnie bieżącego zużycia nazwy obwodów np. jak: Pralka, gniazda w łazience.

Jeśli nie ma takiej możliwości to czy jest planowane dodanie takiej funkcji?
Załączniki
IMG_20210214_200219.jpg
IMG_20210214_200219.jpg (188.25 KiB) Przejrzano 327 razy
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 11006
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz lut 14, 2021 8:47 pm

Obecnie nie ma takiej możliwości ale zobaczymy co da się zrobić.
Tomasz21
Posty: 97
Rejestracja: ndz lut 14, 2021 6:34 pm

pn lut 15, 2021 10:08 am

Byłoby super jeśli by taka opcja się pojawiła w aplikacji. :-)

I jeszcze jedno pytanie, żeby nie zaśmiecać forum.

Czy istniałaby możliwość zdefiniowania w ustawieniach aplikacji wyświetlania dokładności odczytów(kWh, kvar, etc)? Np. do jednego bądź dwóch miejsc po przecinku.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 11006
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pn lut 15, 2021 10:09 am

Na dzień dzisiejszy nie ma takiej możliwości ale łatwo możesz skompilować własną wersję ze zmienioną precyzją.
Tomasz21
Posty: 97
Rejestracja: ndz lut 14, 2021 6:34 pm

pn lut 15, 2021 10:13 am

Dzięki za podpowiedź. :)

Muszę zainteresować się tym tematem, bo obecnie wyświetlane parametry i ich dokładność przypominają trochę współrzędne ostrzału artyleryjskiego. ;)

Po wielu trudach i bojach (metodą małpy) udało się powycinać koordynaty artyleryjskie. ;)

No może oprócz prądu.
Załączniki
Screenshot_2021-02-17-14-43-22-490_org.supla.android.jpg
Screenshot_2021-02-17-14-43-22-490_org.supla.android.jpg (232.51 KiB) Przejrzano 219 razy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Android”