Aktualizacja aplikacji do 1.4

User avatar
michael
Posts: 880
Joined: Wed Nov 09, 2016 8:00 am
Location: Wojkowice

Sun Jul 23, 2017 6:26 am

Po aktualizacji aplikacji do wersji 1.4 wszystkie wyłączniki w aplikacji otwierają planszę ze ściemniaczem i nie zaliczają zasilania. Inne funkcje działają poprawnie.
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
User avatar
Espablo
Posts: 1384
Joined: Wed Jun 29, 2016 5:04 pm
Location: Oświęcim
Contact:

Sun Jul 23, 2017 6:33 am

michael wrote:
Sun Jul 23, 2017 6:26 am
Po aktualizacji aplikacji do wersji 1.4 wszystkie wyłączniki w aplikacji otwierają planszę ze ściemniaczem i nie zaliczają zasilania. Inne funkcje działają poprawnie.
Też mam z tym problem.
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
User avatar
pzygmunt
Posts: 6006
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Sun Jul 23, 2017 7:46 am

Wieczorem będzie poprawka
Veelti
Posts: 5
Joined: Tue May 02, 2017 12:58 pm

Sun Jul 23, 2017 9:21 am

Na S8 aplikacja się zamrażara po włączeniu. Nie reaguje na przeciąganie palcem. Stało się to po wczorajszej aktualizacji.
Raku2008
Posts: 56
Joined: Sat Mar 19, 2016 4:38 pm

Sun Jul 23, 2017 2:06 pm

michael wrote:
Sun Jul 23, 2017 6:26 am
Po aktualizacji aplikacji do wersji 1.4 wszystkie wyłączniki w aplikacji otwierają planszę ze ściemniaczem i nie zaliczają zasilania. Inne funkcje działają poprawnie.
U mnie wszystkie wylaczniki to plansza otwierania rolet a nawet i na otwieraniu rolet nie pokazuje prawidlowo bo nie pokazuje procent otwarcia i nie dzialaja klawisze calkowitego otwarcia/zamkniecia
User avatar
pzygmunt
Posts: 6006
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Sun Jul 23, 2017 3:31 pm

Poprawiona wersja (1.4.1) dostępna w Google Play
User avatar
fracz
Posts: 1493
Joined: Fri Oct 28, 2016 10:56 pm
Location: Rybna

Sun Jul 23, 2017 3:54 pm

U mnie ok, potwierdzam :-)
Raku2008
Posts: 56
Joined: Sat Mar 19, 2016 4:38 pm

Sun Jul 23, 2017 7:10 pm

U mnie na arduino nie wyswietla procent otwarcia i nie dzialaja przyciski calkowitego otwarcia/zamkniecia
User avatar
pzygmunt
Posts: 6006
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Sun Jul 23, 2017 7:26 pm

Nie działa ponieważ firmware w urządzeniach wykonawczych masz niekompatybilny z tą funkcją
Post Reply