Licznik energii elekrycznej

Awatar użytkownika
QLQ
Posty: 1166
Rejestracja: ndz wrz 03, 2017 9:13 am
Lokalizacja: Koszalin

pt lis 23, 2018 5:14 pm

Ja też z chęcią potestuję, szczególnie gdyby były 1-fazowe. Trójfazowego niestety nie :(
Awatar użytkownika
shimano73
Posty: 1027
Rejestracja: ndz lut 28, 2016 12:27 pm
Lokalizacja: Orzesze

pt lis 23, 2018 6:11 pm

Chętny na 3-fazowy zgłasza się piec 15kW już czeka
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Jak się dziś oddycha https://schimano73.aqi.eco/
https://github.com/shimano73
Yepestis
Posty: 227
Rejestracja: pn wrz 24, 2018 6:08 pm
Lokalizacja: Wrocław

pt lis 23, 2018 9:56 pm

Też mogę potestować choć nie tak chętnie jak kolega bo mam kocioł węglowy
mihu
Posty: 141
Rejestracja: śr lut 28, 2018 6:00 pm

pt lis 23, 2018 10:35 pm

chętnie przetestuje 3 fazy duży dom 2 rodziny chciałbym wiedzieć na której fazie jest większe zużycie prądu i w jakich godzinach .pozd ;)
Awatar użytkownika
michael
Posty: 1090
Rejestracja: śr lis 09, 2016 8:00 am
Lokalizacja: Wojkowice

sob lis 24, 2018 6:20 am

Jak zawsze zwarty i gotowy do testów :D
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
andras
Posty: 293
Rejestracja: pt gru 30, 2016 5:51 pm

sob lis 24, 2018 8:26 am

Witam

Gotowy na 3 fazy :)
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7963
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob lis 24, 2018 11:07 am

Ten licznik działa na tylu fazach ile się podłączy (oczywiście max 3), czyli 1 też będzie działać.
sroka222
Posty: 32
Rejestracja: ndz wrz 25, 2016 10:45 am

sob lis 24, 2018 11:26 am

Ja również chętnie przetestuję :)
Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2222
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

sob lis 24, 2018 12:33 pm

Ależ tu tłoczno... ja też, ja też :idea:
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1465
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

sob lis 24, 2018 1:20 pm

No to może i ja się załapię na testy.
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
ODPOWIEDZ