Zwijanie lokalizacji

Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2221
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

czw lis 01, 2018 8:58 pm

Np. ja jednym kliknięciem wyłączam całe oświetlenie salonu... jako jedno urządzenie w apce
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
Awatar użytkownika
pilcu
Posty: 140
Rejestracja: pt sty 11, 2019 9:49 am
Lokalizacja: Wrocław

wt sty 22, 2019 1:34 pm

Jest może wersja apki, która ma opcję zwijania grup a przy okazji zmianę orientacji położenia(pion/poziom)?

Chcę powiesić tablet poziomo na ścianie - główny panel dowodzenia :-P
Awatar użytkownika
shimano73
Posty: 1015
Rejestracja: ndz lut 28, 2016 12:27 pm
Lokalizacja: Orzesze

wt sty 22, 2019 2:26 pm

Nie jesteś pierwszy w tej kwesti , musisz się uzbroić w cierpliwość i czekać , napewno będzie 😁
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Jak się dziś oddycha https://schimano73.aqi.eco/
https://github.com/shimano73
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7675
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

wt sty 22, 2019 2:38 pm

v2.3 będzie miała zwijanie lokalizacji na liście kanałów i w grupach.
Awatar użytkownika
pilcu
Posty: 140
Rejestracja: pt sty 11, 2019 9:49 am
Lokalizacja: Wrocław

wt sty 22, 2019 7:48 pm

pzygmunt pisze:
wt sty 22, 2019 2:38 pm
v2.3 będzie miała zwijanie lokalizacji na liście kanałów i w grupach.
Jest już wiadomo kiedy mniej więcej można się spodziewać wydania oficjalnie tej wersji i czy też apka będzie miała orientację położenia?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7675
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

wt sty 22, 2019 8:00 pm

Może do końca tygodnia. Z rotacją... nie wiem kiedy się tym zajmę.

Na razie priorytet przygotowanie wysyłki do Google i szczegółowej instrukcji jak to wszystko uruchomić.
Awatar użytkownika
Lucas
Posty: 486
Rejestracja: pn lip 31, 2017 7:11 am
Lokalizacja: Chrzanów

czw sty 24, 2019 8:56 pm

Na tablecie pozioma orientacja i tak średnio wygląda, bo wszystko jest rozciągnięte. Przewijania kupa, bo mało się mieści na ekranie.

Szkoda, że nie da się jakoś zintegrować sterowania Suplą przez Imperihome, żeby widoczne było info o stanie kanału. To by przynajmniej tymczasowo rozwiazało problem z tabletami.
8x Sonoff Basic, 1x Sonoff Touch, 2x ROW-02, 1x SRW-03, 1x SLW-01, 1x Shelly 1v3, 1x BW-SHP6, 2x Smart DGM, kilka modułów na D1 mini... i notoryczny brak czasu na więcej
GH + Trådfri + RM mini 3
ODPOWIEDZ