Strona 14 z 31

Re: V2.3 opóźnienia...

: śr kwie 10, 2019 9:38 pm
autor: o_rany
W apce są już kWh ale po wejsciu w licznik poprzez slide- "tabula rasa" nic sie nie wyswietla a chyba tam maja byc wykresy, chyba że opcja niedostepna dla impulsowego licznika?

Re: V2.3 opóźnienia...

: śr kwie 10, 2019 9:46 pm
autor: pzygmunt
Tam będą wykresy i koszty.

Re: V2.3 opóźnienia...

: czw kwie 11, 2019 9:56 pm
autor: djack2017
Stan licznika impulsów wyświetla się już prawidłowo:
viewtopic.php?f=42&t=4009&start=20

Re: V2.3 opóźnienia...

: pt kwie 12, 2019 1:28 pm
autor: szym3k
darius pisze:
śr kwie 10, 2019 8:00 pm
lesny8 pisze:
wt kwie 09, 2019 8:24 pm
darius pisze:
wt kwie 09, 2019 8:00 pm
...
Coś jeszcze trzeba grzebnąć w konfiguracji?
To
Pytanie laika gdzie w dokerowej instalacji znajdę plik supla.cfg?
nie mam katalogu /etc/supla-server
Mi da dokerze ruszyły ikony dopiero po podniesieniu do 2.3.7 na 2.3.6 nie działały, może spróbuj?

Re: V2.3 opóźnienia...

: wt kwie 16, 2019 8:37 pm
autor: pzygmunt
Wersja z wykresami dla licznika impulsów dostępna na google drive.

Re: V2.3 opóźnienia...

: wt kwie 16, 2019 8:46 pm
autor: wojtas567
Widzę, że i do termometrów też są przygotowane ekrany.
Na razie pusto tam.

Re: V2.3 opóźnienia...

: wt kwie 16, 2019 8:47 pm
autor: pzygmunt
wojtas567 pisze:
wt kwie 16, 2019 8:46 pm
Widzę, że i do termometrów też są przygotowane ekrany.
Na razie pusto tam.
Jutro wrzucę.

Re: V2.3 opóźnienia...

: wt kwie 16, 2019 9:00 pm
autor: wojtas567
To fajnie.
Popraw jeszcze kolory faz

Re: V2.3 opóźnienia...

: wt kwie 16, 2019 9:07 pm
autor: o_rany
Swietne wieści:)
Bedzie jeszcze mozliwosc okreslenia okresu rozliczeniowego i taryf noc/dzien przy G12?

Fajnie gdyby na slupku za dany mesiac byla naniesiona informacja liczbowa (koszt i kwh) a na osiach podane jednostki

Wybieram miesiace (obraz1) a jak klikne na ikonke ze slupkami wychodzi (obraz2)- o co to tam chodzi?

Re: V2.3 opóźnienia...

: wt kwie 16, 2019 9:11 pm
autor: pzygmunt
Taryf póki co nie ma. Jest tylko jedna stawka. Taryfy Najwcześniej w v2.4.
Co do objawu jaki opisałeś.. to sam nie wiem jeszcze dlatego tak się zadziało. Muszę się temu przyjrzeć. Dotychczas testowałem to tylko na symulatorze.