V2.3 opóźnienia...

Post Reply
User avatar
pzygmunt
Posts: 7043
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Thu Apr 04, 2019 12:56 pm

zokopian wrote:
Thu Apr 04, 2019 12:17 pm
U mnie na andku 9 wszystko działa poprawnie. Przy pierwszym uruchomieniu nie podmienił ikon, ale przy następnym już tak. Zainstalowane mam jeszcze dwie nieoficjalne apki supla i tak jak wcześniej, tak i teraz nie "gryzą sië" że sobą.
Ikony się pobierają z opóźnieniem tak więc bez restartu po chwili też powinny się pojawić.
Andreas112
Posts: 18
Joined: Wed Jan 23, 2019 1:25 pm
Location: Grzymalin

Thu Apr 04, 2019 12:57 pm

potwierdzam u mnie Szajsung/Android 8 śmiga !!
User avatar
pzygmunt
Posts: 7043
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Thu Apr 04, 2019 12:59 pm

Patryk wrote:
Thu Apr 04, 2019 12:50 pm
pzygmunt wrote:
Thu Apr 04, 2019 12:24 pm
@andras / @Patryk czy jest możliwość instalacji u któregoś z Was Android Studio w celu zweryfikowania ? Mogę to ogarnąć przez TeamViewer-a. Kwestia udostępnienia kompa wraz z podłączonym smartfonem.
Android Studio zainstalowałem.
Służę pomocą.
Wysłałem Ci prywatną wiadomość z prośbą o id i hasło.
andras
Posts: 249
Joined: Fri Dec 30, 2016 5:51 pm

Thu Apr 04, 2019 1:05 pm

Android studio i teamviewer zainstalowany , oraz telefon podłączony :)
PuteR
Posts: 539
Joined: Wed Dec 06, 2017 10:07 am

Thu Apr 04, 2019 1:20 pm

michael wrote:
Thu Apr 04, 2019 12:33 pm
PuteR wrote:
Thu Apr 04, 2019 12:26 pm
Na własnych instancjach powinno działać?? U mnie instalacja ok uruchamia się bez problemu ale zmienionych ikon nie ma.
Działa, tylko musisz mieć wersję Cloud'a 2.3.6
Ooo a ja mam 2.3.2 :] czy jest oficjalna aktualizacja czy trzeba to jakoś samemu przeprowadzać ze źródeł??
andras
Posts: 249
Joined: Fri Dec 30, 2016 5:51 pm

Thu Apr 04, 2019 1:23 pm

Na androidzie 7.1.1 idzie , czyli problem na niższych wersjach
User avatar
Robert Błaszczak
Posts: 558
Joined: Sat Dec 22, 2018 8:55 pm
Location: Zielona Góra
Contact:

Thu Apr 04, 2019 1:48 pm

Android 9 (S9) działa bez żadnych problemów. Tak więc jest jakiś problem ze starszymi wersjami Androida.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
https://www.blaszczak.pl
User avatar
pzygmunt
Posts: 7043
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Thu Apr 04, 2019 2:50 pm

Poprawka wrzucona. Możecie sprawdzić czy jest OK.

Dzięki @Patryk za udostępnienie kompa.
Patryk
Posts: 545
Joined: Mon Jan 07, 2019 7:51 pm

Thu Apr 04, 2019 2:57 pm

Działa !!!
Cieszę się że mogłem pomóc.
josh
Posts: 23
Joined: Mon Nov 20, 2017 8:29 am

Thu Apr 04, 2019 3:06 pm

Zauważyłem, że nie działa prawidłowo zakładka z grupami kanałów, tzn po pierwszym naciśnięciu "3 kropek" zakładka jest pusta, dopiero po kilkukrotnym naciskaniu tego przycisku pojawiają się zdefiniowane grupy.
Post Reply