V2.3 opóźnienia...

Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7963
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw kwie 04, 2019 12:56 pm

zokopian pisze:
czw kwie 04, 2019 12:17 pm
U mnie na andku 9 wszystko działa poprawnie. Przy pierwszym uruchomieniu nie podmienił ikon, ale przy następnym już tak. Zainstalowane mam jeszcze dwie nieoficjalne apki supla i tak jak wcześniej, tak i teraz nie "gryzą sië" że sobą.
Ikony się pobierają z opóźnieniem tak więc bez restartu po chwili też powinny się pojawić.
Andreas112
Posty: 22
Rejestracja: śr sty 23, 2019 1:25 pm
Lokalizacja: Grays

czw kwie 04, 2019 12:57 pm

potwierdzam u mnie Szajsung/Android 8 śmiga !!
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7963
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw kwie 04, 2019 12:59 pm

Patryk pisze:
czw kwie 04, 2019 12:50 pm
pzygmunt pisze:
czw kwie 04, 2019 12:24 pm
@andras / @Patryk czy jest możliwość instalacji u któregoś z Was Android Studio w celu zweryfikowania ? Mogę to ogarnąć przez TeamViewer-a. Kwestia udostępnienia kompa wraz z podłączonym smartfonem.
Android Studio zainstalowałem.
Służę pomocą.
Wysłałem Ci prywatną wiadomość z prośbą o id i hasło.
andras
Posty: 293
Rejestracja: pt gru 30, 2016 5:51 pm

czw kwie 04, 2019 1:05 pm

Android studio i teamviewer zainstalowany , oraz telefon podłączony :)
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 758
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

czw kwie 04, 2019 1:20 pm

michael pisze:
czw kwie 04, 2019 12:33 pm
PuteR pisze:
czw kwie 04, 2019 12:26 pm
Na własnych instancjach powinno działać?? U mnie instalacja ok uruchamia się bez problemu ale zmienionych ikon nie ma.
Działa, tylko musisz mieć wersję Cloud'a 2.3.6
Ooo a ja mam 2.3.2 :] czy jest oficjalna aktualizacja czy trzeba to jakoś samemu przeprowadzać ze źródeł??
andras
Posty: 293
Rejestracja: pt gru 30, 2016 5:51 pm

czw kwie 04, 2019 1:23 pm

Na androidzie 7.1.1 idzie , czyli problem na niższych wersjach
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 899
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

czw kwie 04, 2019 1:48 pm

Android 9 (S9) działa bez żadnych problemów. Tak więc jest jakiś problem ze starszymi wersjami Androida.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7963
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw kwie 04, 2019 2:50 pm

Poprawka wrzucona. Możecie sprawdzić czy jest OK.

Dzięki @Patryk za udostępnienie kompa.
Patryk
Posty: 712
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm

czw kwie 04, 2019 2:57 pm

Działa !!!
Cieszę się że mogłem pomóc.
josh
Posty: 23
Rejestracja: pn lis 20, 2017 8:29 am

czw kwie 04, 2019 3:06 pm

Zauważyłem, że nie działa prawidłowo zakładka z grupami kanałów, tzn po pierwszym naciśnięciu "3 kropek" zakładka jest pusta, dopiero po kilkukrotnym naciskaniu tego przycisku pojawiają się zdefiniowane grupy.
ODPOWIEDZ