v2.3 RC

Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7781
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob maja 11, 2019 8:24 pm

fracz pisze:
sob maja 11, 2019 6:39 pm
Nadal nie ma poziomo :cry:
[EDIT]
Poniżej link do wersji z odblokowanym głównem oknem w kontekście orientacji poziomej.
https://drive.google.com/open?id=1PKG0U ... ZI1jE684VW
matmic
Posty: 29
Rejestracja: pn maja 21, 2018 1:24 pm
Lokalizacja: Cz-Dz, B-B

sob maja 11, 2019 9:23 pm

pzygmunt pisze:
pt maja 10, 2019 10:12 am
Zasadnicze zmiany w stosunku do wersji v2.2.5 to:
  • Zmiana tła lokalizacji
...
Da się wrzucić własne "obrazy" jako tło?
"Wszystkie urządzenia elektryczne działają na dym. Jak dym wyjdzie z urządzenia to przestaje działać."
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 986
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

sob maja 11, 2019 9:25 pm

matmic pisze:
sob maja 11, 2019 9:23 pm
Da się wrzucić własne "obrazy" jako tło?
Nie
Pomóżcie proszę choć odrobinę
https://pomagam.pl/af3hwf6c
wsosniak
Posty: 398
Rejestracja: sob cze 02, 2018 8:02 am

sob maja 11, 2019 9:58 pm

pzygmunt pisze:
sob maja 11, 2019 8:24 pm
fracz pisze:
sob maja 11, 2019 6:39 pm
Nadal nie ma poziomo :cry:
[EDIT]
Poniżej link do wersji z odblokowanym głównem oknem w kontekście orientacji poziomej.
https://drive.google.com/open?id=1PKG0U ... ZI1jE684VW
super przydatna funkcja , szczególnie kiedy korzystam z tableta (proporcje ekranu mniej więcej 4 x 3). U mnie na tablecie (Samsung T715) i telefonie (Huawei P20) działa elegancko. Jedyne co ewentualnie można poprawić to widok rolety , szczególnie kiedy pracuje sie na telefonie (ekran w proporcjach mniej więcej 16 x 9) .
Załączniki
telefon 16 x 9.jpg
telefon 16 x 9.jpg (53.27 KiB) Przejrzano 760 razy
tablet 4 x 3.png
tablet 4 x 3.png (32.87 KiB) Przejrzano 760 razy
wsosniak
Posty: 398
Rejestracja: sob cze 02, 2018 8:02 am

sob maja 11, 2019 10:18 pm

Może w poziomie tą roletę pokazywać tak ? :
Załączniki
tablet 4 x 3.png
tablet 4 x 3.png (35.89 KiB) Przejrzano 755 razy
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7781
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob maja 11, 2019 11:02 pm

To nie jest oficjalna wersja i to tylko odblokowanie czegoś co celowo jest zablokowane. Wszystkie layouty w wersji oficjalnej będą przeprojektowane dla układu poziomego.
wsosniak
Posty: 398
Rejestracja: sob cze 02, 2018 8:02 am

ndz maja 12, 2019 6:31 am

pzygmunt pisze:
sob maja 11, 2019 11:02 pm
To nie jest oficjalna wersja i to tylko odblokowanie czegoś co celowo jest zablokowane. Wszystkie layouty w wersji oficjalnej będą przeprojektowane dla układu poziomego.
jasne :) niczego nie oczekuje , niczego tym bardziej nie wymagam żeby w tym temacie coś poprawiać . Tak jak napisałem "U mnie .... działa elegancko" . A to że puściłem zrzuty ekranów, jak by to mogło wyglądać, to tylko propozycja na przyszłość :)
bokk
Posty: 5
Rejestracja: pt mar 01, 2019 4:26 am

ndz maja 12, 2019 8:17 pm

Przy nadaniu takich samych nazw w podpisach dla 2 lokalizacji przy zwijaniu lokalizacji zwija tylko 1 lokalizację
Załączniki
Screenshot_20190512-221616_SUPLA.jpg
Screenshot_20190512-221616_SUPLA.jpg (174.94 KiB) Przejrzano 653 razy
Screenshot_20190512-221628_SUPLA.jpg
Screenshot_20190512-221628_SUPLA.jpg (135.06 KiB) Przejrzano 653 razy
Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2221
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

ndz maja 12, 2019 8:30 pm

:?: :?: :?:
Możesz wytłumaczyć sens tych nazw? Bo nie ogarniam...
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
bokk
Posty: 5
Rejestracja: pt mar 01, 2019 4:26 am

pn maja 13, 2019 4:13 am

Mam nazwę Dom. W niej mam lokalizacje 1 Furtka i Brama wjazdowa i z niej mogę korzystać 3 klienci i lokalizacja 2 Dzwi wejściowe i Brama garażowa i z niej mogę korzystać 2 klienci. Nie chcę dawać uprawnień do Drzwi wejściowych i Bramy garażowe dla 3 klienta.
ODPOWIEDZ