Harmonogramy

Awatar użytkownika
Demolkaa
Posty: 220
Rejestracja: czw paź 11, 2018 8:42 pm
Lokalizacja: Twardowice

śr wrz 25, 2019 7:00 pm

A moze taka opcje ze jak sie w aplikacji przytrzyma ikone na 3sek to wyskoczy karta z ustawienim harmonogramu. Ułatwiło by to sprawę
Awatar użytkownika
shimano73
Posty: 1011
Rejestracja: ndz lut 28, 2016 12:27 pm
Lokalizacja: Orzesze

śr wrz 25, 2019 7:25 pm

Nie ukrywam ze harmonogram w urządzeniu rozwiązał by moje problemy z netem
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Jak się dziś oddycha https://schimano73.aqi.eco/
https://github.com/shimano73
Marek79
Posty: 6
Rejestracja: ndz lut 10, 2019 9:54 am

śr paź 02, 2019 5:57 pm

Mi też brakuje harmonogramów w aplikacji. Fajnie gdyby w karcie z harmonogramem znalazłaby się również opcja timera (choćby jednorazowgo) by wyłaczyć/włączyć dany element po określonym czasie.
krycha88
Posty: 645
Rejestracja: pt lis 16, 2018 7:25 am

pt lis 08, 2019 6:37 am

Czy harmonogramy będą rozwijane od strony aplikacji? Chociaż takie proste funkcjonalności jak włączenie/wyłączenie harmonogramu ;)

Może macie jakieś ciekawe propozycje jak zrealizować włączanie/wyłączanie harmonogramu? Może rozwinięcie linków bezpośrednich o możliwość wskazywania harmonogramów?

Ja na chwilę obecną blokuję wykonywanie harmonogramu dodatkowym kanałem w aplikacji.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7652
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt lis 08, 2019 9:47 am

Biorąc pod uwagę ilość zapytań w tej sprawie to zapewne wprowadzimy taką funkcjonalność.
Arek.kandula
Posty: 287
Rejestracja: pn gru 24, 2018 8:52 am

pt lis 08, 2019 10:12 am

To super
krycha88
Posty: 645
Rejestracja: pt lis 16, 2018 7:25 am

pt lis 08, 2019 10:17 am

Też mnie to cieszy :)

A co myślicie o rozszerzeniu linków bezpośrednich o możliwość włączania/wyłączania harmonogramu? Może da się to szybciej i łatwiej zaimplementować niż harmonogramy w apce.
Ostatnio zmieniony pt lis 08, 2019 10:18 am przez krycha88, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7652
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt lis 08, 2019 10:17 am

Możemy dodać.
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1781
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

ndz lis 10, 2019 5:08 pm

krycha88 pisze:
pt lis 08, 2019 10:17 am
Też mnie to cieszy :)

A co myślicie o rozszerzeniu linków bezpośrednich o możliwość włączania/wyłączania harmonogramu? Może da się to szybciej i łatwiej zaimplementować niż harmonogramy w apce.
IMO nie ma to sensu. Do tego jest API. Idąc tym tropem linkami powinno się dać zmieniać funkcje kanałów, włączać je i wyłączać itp.
krycha88
Posty: 645
Rejestracja: pt lis 16, 2018 7:25 am

ndz lis 10, 2019 6:23 pm

fracz pisze:
ndz lis 10, 2019 5:08 pm
krycha88 pisze:
pt lis 08, 2019 10:17 am
Też mnie to cieszy :)

A co myślicie o rozszerzeniu linków bezpośrednich o możliwość włączania/wyłączania harmonogramu? Może da się to szybciej i łatwiej zaimplementować niż harmonogramy w apce.
IMO nie ma to sensu. Do tego jest API. Idąc tym tropem linkami powinno się dać zmieniać funkcje kanałów, włączać je i wyłączać itp.
Przecież za pomocą linków można włączyć/wyłączyć a nawet przełączyć stan kanału więc trochę nie rozumiem.
ODPOWIEDZ