Dlaczego brama się ponownie otwiera jeśli została zamknięta pilotem po uprzednim otwarciu komendą głosową ?

Awatar użytkownika
MadOnion78
Posty: 621
Rejestracja: ndz lis 24, 2019 3:53 pm
Lokalizacja: Głubczyce

Do zamykania się zgodzę ale w przypadku otwierania, w momencie wydania polecenia brama zaczyna ruch i po chwili już mamy informację, że zmienił się stan położenia bramy. No ale to takie przemyślenia - czekamy na update i możliwość zmiany ilości prób :)
3x SRW-01, 1x mSRW-01, 7x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x SLW-02, 1x MEW-01, 1x DIW-01, RNW-01 ;)
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 12453
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontakt:

Niekoniecznie tak zawsze jest. Nie możemy założyć, że każdy ma podłączony czujnik otwarcia. Niektórzy mają czujnik zamknięcia z odwróconą logiką i jego stan zmienia się zupełnie w innym momencie. Stąd taki czas.
Kormoran
Posty: 11
Rejestracja: czw lut 11, 2021 9:32 am

Jakieś pół roku temu był już poruszany ten temat, miała być możliwość zmiany ilości powtórzeń. Coś z tego będzie?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 12453
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontakt:

Będzie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „FAQ / Jak to zrobić”