Automate na trzech telefonach

Post Reply
sediv44
Posts: 13
Joined: Mon Feb 11, 2019 10:38 am

Tue Feb 12, 2019 7:49 pm

Mam problem chciałem żeby córka i żona korzystały z programu automate na swoich telefonach ale program nie działa oczywiście wykupiłem wersje premium.Pytanie czy coś źle robię czy po prostu nie można używać więcej niż jednej automaty na supla scripts.
User avatar
michael
Posts: 856
Joined: Wed Nov 09, 2016 8:00 am
Location: Wojkowice

Tue Feb 12, 2019 8:56 pm

coś robisz źle... w domu mam 4 telefony z automate i wszystko śmiga
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
sediv44
Posts: 13
Joined: Mon Feb 11, 2019 10:38 am

Wed Feb 13, 2019 11:07 am

Fakt coś źle robię .Dzisiaj instalowałem automate u żony na telefonie i wszystko gra więc będę musiał jeszcze raz pogrzebać w telefonie córki.Dzięki za odpowiedz.
Post Reply